ISSN 2457 - 3973

Deputatul Oana Bulai, vot pentru învestitura Guvernului. „Sprijin pentru dezvoltarea comunităţilor din Neamţ”

Deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ) este unul dintre cei 318 parlamentari care joi au acordat un vot pentru învestitura noului guvern.
Parlamentarul nemţean a subliniat că, dincolo de orgoliile şi luptele politice, România a câştigat începând de astăzi stabilitatea de care are nevoie.
Ea a apreciat gestul PSD de a intra la guvernare ca fiind al „unui partid matur”.
Deputatul Oana Bulai a explicat însă că parteneriatul guvernamental cu PNL nu înseamnă un non-combat al PSD.
„Prin susținerea Guvernului nu am acordat un cec în alb PNL. Colaborarea pe care o avem este pentru o formulă guvernamentală care să asigure stabilitate țării, astfel încât să trecem cu bine peste perioada grea pe care o parcurgem”, a precizat deputatul PSD Neamţ.
Deputatul Oana Bulai a subliniat că alături de miniştrii noului cabinet va milita pentru dezvoltarea tuturor comunităţilor din judeţul Neamţ.
„În această nouă formulă politică voi milita pentru proiectele Romanului şi ale județului Neamţ și îmi voi duce angajamentele luate în fața nemțenilor la capăt fără a face niciun fel de compromisuri. Voi face echipă cu miniștrii social-democraţi care ocupă portofolii importante în Guvern, precum cel al Muncii, Finanțelor, Economiei, Familiei și Tineretului, Transporturilor, Sănătății, Agriculturii, pentru a realiza proiecte de dezvoltare dedicate comunităților nemțene. Voi purta discuții în continuare cu primarii din Neamț pentru a afla problemele cu care se confruntă fiecare comunitate, astfel încât să le aduc în fața instituțiilor centrale și să le susţin în Parlament şi alături de colegii din Guvern”, a explicat deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ).

Articolul anterior

Bătrân din Piatra-Neamţ, cu grave arsuri după ce i-au luat foc hainele în curtea blocului

Articolul următor

Noi percheziţii în Neamţ! Anchetatorii au găsit sume de bani, bijuterii şi înscrisuri comise la infracţiuni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *