ISSN 2457 - 3973

Noi percheziţii în Neamţ! Anchetatorii au găsit sume de bani, bijuterii şi înscrisuri comise la infracţiuni.

Bani, bijuterii din aur și alte înscrisuri au fost ridicate miercuri (24 noiembrie) de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Neamț, în urma a 2 percheziții domiciliare. O persoană a fost reținută pentru 24 de ore.

Percheziţiile au fost realizate în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals informatic.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada aprilie 2019 – septembrie 2021, o femeie, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Piatra Șoimului, angajată a unei societăți comerciale din Piatra Neamț, ar fi încheiat 104 contracte, în care ar fi atestat că diverse persoane ar fi amanetat bunuri din aur, iar sumele de bani ce figurau a fi împrumutate de către persoanele în cauză, le-ar fi fost înmânate, în fapt banii fiind însușiți de aceasta. În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate și ridicate mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanei vizate de anchetă, aproximativ 14 grame de aur și 3.300 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subcomisarul Ramona Ciofu.

Valoarea totală a prejudiciului este de aproape 840.000 lei.

În baza probatoriului administrat, femeia în cauză a fost reținută pentru 24 de ore.

Articolul anterior

Deputatul Oana Bulai, vot pentru învestitura Guvernului. „Sprijin pentru dezvoltarea comunităţilor din Neamţ”

Articolul următor

25 noiembrie – „Ziua Internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *