ISSN 2457 - 3973

Deputatul PSD Oana Bulai: România exportă pe nimic grâul, dar primește la un preț de 13 ori mai mare pâine congelată!

România exportă pe nimic grâul, dar primește la un preț de 13 ori mai mare pâine congelată – a declarat, miercuri, deputatul PSD Oana Bulai.
Parlamentarul nemţean a tras un semnal de alarmă în acest sens şi a acuzat conducerea Ministerului Agriculturii că nu fac nimic pentru a împiedica acest dezastru.
“Câtă nonșalanță, câtă nepăsare din partea celor care ne conduc cu privire la siguranța alimentară a țării noastre… Pentru cei de la guvernare, faptul că 70% din produsele alimentare consumate în România vin din import sunt doar statistici! Crudul adevăr, domnule secretar de stat, domnule ministru al Agriculturii, este acela că de mai bine de un an de zile nu ați făcut nimic pentru domeniul pe care îl administrați. Nicio măsură concretă pentru a veni în sprijinul agricultorilor, nimic”, a precizat Oana Bulai.
Deputatul PSD Neamţ a reamintit că actuala conducere a ministerului a anulat programe care sprijineau micii producători români, precum programul Tomata.
“Ați promis că veniți cu altele în loc, dar până acum nu s-a întâmplat nimic! Pentru a inversa aceste statistici despre care vorbește secretarul de stat din Ministerul Agriculturii ar trebui ca Guvernul să ia măsuri pentru sprijinirea producătorilor români. Doar că ele lipsesc! Pâinea noastră trebuie produsă în România, nu importată! Procesul ar trebui să fie fix invers, având în vedere potențialul pe care îl avem: noi să producem pâine, pe care mai apoi să o exportăm”, a mai spus deputatul PSD Neamţ Oana Bulai.

Articolul anterior

Autorul unei tâlhării cu violenţă la Târgu Neamţ, prins imediat de poliţişti

Articolul următor

Piatra Neamț – noi pași concreți către un transport public modern

2 Commentarii

  • Vai de mine! De când se întâmplă grozăvia asta?

  • De 30 de ani se întâmplă asta ……ce descoperire a făcut :))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *