ISSN 2457 - 3973

Deranj mare la filialele PMP și ALDE din Neamț! Au obținut scoruri sub media națională! Se lasă cu ”decapitări”?!

Odată cu validarea alegerilor parlamentare, fiecare partid va începe propria analiză internă asupra rezultatului obținut și a cauzelor. Un lucru este cert: conducerile filialelor care au obținut sub media națională nu dorm prea bine!

În această situație se află atât ALDE cât și PMP. Ambii președinți vor avea răspunsuri de dat pentru scorurile mai mici decât cele de la nivel național.

Astfel, ALDE a obținut 6 la sută în țară dar în județul Neamț s-a oprit la 5,025 la sută.

Și PMP Neamț este sub media națională de 5,64 la sută după ce în Neamț a obținut doar 4,75 la sută. Dacă ALDE măcar și-a asumat la nivel național o alianță cu PSD, în județul Neamț a fost inexplicabilă trecerea PMP de partea PSD. Asta s-a văzut și în votul de la parlamentare pentru că o parte din electorat a fost dezamăgit de această decizie. base pmp

Nu mai trebuie să precizăm faptul că ”binevoitorii” din ambele partide au așteptat cu interes această situație pentru a le da o brâncă pe scări celor doi președinți. Rămâne de văzut dacă vor și cădea.

Nici la PNL Neamț nu este liniște după scorul dezastruos obținut atât la nivel național cât și la nivel județean. Dacă media națională este 20,42 la sută, scorul din Neamț este de 19,94 la sută.

Rămâne de văzut ce decizii vor lua partidele la nivel național, în special cele ale PMP și ALDE unde există liniștea dată de intrarea în Parlament.

Read Previous

Jănel Iosub lansează ”torpila”: ”Un consilier PNL Piatra Neamț este în conflict de interese! Mâine voi face publice dovezile!”

Read Next

Nemțenii care nu și-au ales un primar PSD-ist sunt cetățeni de rangul II, în viziunea conducerii CJ Neamț (comunicat de presă PNL)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *