ISSN 2457 - 3973

Jănel Iosub lansează ”torpila”: ”Un consilier PNL Piatra Neamț este în conflict de interese! Mâine voi face publice dovezile!”

Jănel Iosub, director interimar al LocativServ Piatra Neamț, a lansat, miercuri seara, o bombă care urmează să detoneze mâine! Acesta a declarat pentru newsallert.ro că a descoperit documente care spun negru pe alb că un consilier local al PNL Piatra Neamț se află în conflict de interese. Fără să dea numele acestuia, Jănel Iosub a spus că este vorba de un liberal care are o societate care comercializează stingătoare, echipamente de de profil și alte obiecte de acest gen.

”Astăzi am descoperit un consilier local PNL care este director de firmă privată și are „afaceri” cu societăți ale Consiliului Local!!! Nu îi dau numele însă promit public că mâine dimineață vă ofer contractul cu numele firmei lui și o factură!! Ce să înțeleg, că acesta își folosește influența în Consiliul Local să facă bani? Este în conflict administrativ penal, iar primarul nu știe?! Atunci de ce este așa grijuliu? Tot ce găsesc în neregulă voi arăta cetățenilor pentru a înțelege de ce primăria și societățile ei au ajuns în fundul prăpastiei”, a declarat, pentru newsallert.ro, Jănel Iosub. janel-iosub-birou

Deși indiciile oferite de Jănel Iosub sunt destul de explicite, dată fiind gravitatea acuzațiilor vom aștepta să ne fie remise date exacte despre contractul și factura emisă de societatea consilierului local PNL Piatra Neamț în raport cu o societate a Consiliului Local.

Articolul anterior

EXCLUSIV Raportul de audit de la LocativServ Piatra Neamț a ajuns pe masa polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Economice!

Articolul următor

Deranj mare la filialele PMP și ALDE din Neamț! Au obținut scoruri sub media națională! Se lasă cu ”decapitări”?!

2 Commentarii

  • Si in comunele din judet am auzit ca sunt astfel de cazuri dar cine sa controleze…..

  • Asta vrea sa ia premiul Pulitzer !?
    Frustrarea e mai periculoasa decat prostia uneori

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular