ISSN 2457 - 3973

Desant liberal la Piatra-Neamț! Lansarea candidaților la europarlamentare!

În aceeași zi în care la Iași, social-democrații au anunțat miting cu 40.000, apoi cu 20.000 oameni, la Piatra-Neamț va avea loc lansarea candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare.

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, reușește astfel să îi aducă pentru a doua oară în județul Neamț, în această campanie, pe Ludovic Orban, Rareș Bogdan și ceilalți lideri și candidați ai PNL. Vor fi prezente toate organizațiile liberale din județele Moldovei în timp ce social-democrații din Neamț vor fi nevoiți să se deplaseze la Iași.

Lansarea candidaților PNL la alegerile europarlamentare va avea loc la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț pe 9 mai, Ziua Europei, de la ora 18.00.

„E timpul Neamțului. Joi, 9 mai, ora 18:00, la Sala Polivalentă din municipiul Piatra-Neamț vă așteptăm pe toți cei care vreți să stați de vorbă cu candidații PNL la alegerile europarlamentare! La această întalnire participă președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, Rareș Bogdan și alți candidați liberali la alegerile europarlamentare, lideri naționali, lideri PNL Neamț, parlamentari, primari, consilieri județeni și locali din județul Neamț. Cu această ocazie, candidații liberali pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 vor face cunoștință cu electoratul nemțean. VINO și TU să îi CUNOȘTI! VINO și TU să afli ce program au, ce vor să facă pentru Neamț din poziția de europarlamentari”, este mesajul președintelui PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

Liderii PNL au mai fost în Neamț în Vinerea Mare însă prezența lor pentru publicul larg a fost una discretă având în vedere însemnătatea religioasă a zilei. Liberalii s-au întâlnit doar cu activul de partid și au fost prezenți la slujba de la Episcopia Romanului și Bacăului.

 

Articolul anterior

Bătrân de 80 ani, cu sondă și acuzând dureri, dat afară din Urgența Spitalului Județean Neamț și rechemat luni!

Articolul următor

Mașină avariată și în flăcări la Horia! Șoferul este de negăsit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular