ISSN 2457 - 3973

Dezbatere la CJ cu investitorii din turismul nemțean

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a intâlnit astăzi cu reprezentanți ai operatorilor economici din domeniul turismului.

„Am organizat azi la Consiliul Judetean Neamt o dezbatere cu proprietarii de hoteluri, pensiuni si ai agentiilor de turism din judetul Neamt avand tema “Sa dezvoltam impreuna turismul nemtean”. Interesul reprezentantilor acestui domeniu m-a bucurat, semn ca exista dorinta din partea acestora ca turismul in judetul nostru sa se dezvolte. Avem potential, avem oameni capabili sa faca turism, trebuie doar sa existe si vointa. Din partea mea si a Consiliului Judetean exista deschidere catre realizarea de proiecte in acest domeniu, care sa puna judetul Neamt nu doar pe harta turistica a Romaniei, ci si a Europei”, a declarat Ionel Arsene, președinte al CJ Neamț.

Principalele subiecte dezbatute in cadrul intalnirii s-au referit, in primul rand, la programul de dezvoltare turistica a judetului Neamt pe termen scurt, mediu si lung, precum si participarea comuna la Târgul de turism de la Romexpo din luna noiembrie și oportunitatea organizarii unui Targ de Craciun la Piatra Neamt.

Articolul anterior

Anunț extrem de important pentru solicitanții de ajutoare de încălzire din Piatra Neamț

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc, mesaj de unitate în PNL: ”O susțin pe Alina Gorghiu! Propunem candidați care îndeplinesc criteriile cetățenilor!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *