ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc, mesaj de unitate în PNL: ”O susțin pe Alina Gorghiu! Propunem candidați care îndeplinesc criteriile cetățenilor!”

În plin proces de stabilire a candidaților la alegerile parlamentare, PNL ”fierbe” la foc mic, așa cum se întâmplă și în celelalte formațiuni politice. În partid au început să apară diverse conflicte pentru pozițiile eligibile iar din partea celor care au rămas în afara listei se trece la atacuri publice către lideri.

În Neamț, lucrurile par așezate deși unii încearcă să creeze o altă impresie și sunt pe post de agitatori. Ordinea candidaților pe liste nu a fost stabilită dar totul este o chestiune de zile. Rămâne de văzut doar dacă pe lista la Camera Deputaților va exista un candidat ”de import”, chiar din zona guvernamentală, sau cele 3 locuri eligibile vor fi împărțite în interiorul filialei.

În tot acest război surd, deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, a transmis un mesaj de unitate în partid și totodată de susținere a președintelui Alina Gorghiu.

”Sunt un liberal convins și activez în cadrul partidului de mulți ani. Deși multora poate li se va părea că voi folosi o retorică ”ieftină” vreau totuși să vă asigur că am intrat în PNL din dorința de a fi alături de cei care vor pune umărul la a construi țara în care îmi doresc să trăiesc eu, cei dragi și voi. Alături de colegii mei am trecut prin mai multe etape făcând parte din acest partid, dar de fiecare dată am înțeles mesajele transmise de cetățenI și am încercat să facem schimbările cerute. Și acum știm că vă doriți să votați un partid care luptă împotriva corupției, care are programe de creștere a veniturilor populației, iar pentru Parlament să puteți vota oameni cinstiți, corecți, activi, implicați și fără probleme penale. Și Partidul Național Liberal, condus de Alina Gorghiu, va propune candidați care să îndeplinească criteriile cetățenilor. O susțin pe Alina Gorghiu și sunt convins că are calități de lider care vor ajuta la întărirea echipei, a partidului și PNL va forma Guvernul după alegerile din iarnă, ca să ne putem concentra și să ne canalizăm toată energia pentru a duce mai departe construcția țării pe care ne-o dorim cu toții. Totodată, venim cu un program de guvernare care include proiecte pentru dezvoltare și reformare: investiţia a încă 24 miliarde euro în economia României în următorii 4 ani, generalizarea cotei unice de 16% şi un Cod al Muncii flexibil, construirea a 8 spitale regionale cu specific de urgenţă, reducerea impozitului pe venit la jumătate pentru părinţii care au al treilea copil până la vârsta de 7 ani, eliminarea privilegiilor, inclusiv a pensiilor speciale pentru parlamentari și alte măsuri”, a spus deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

Articolul anterior

Dezbatere la CJ cu investitorii din turismul nemțean

Articolul următor

La Prefectura Neamț s-au luat măsuri pe Codul Portocaliu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *