ISSN 2457 - 3973

Din nou doliu în familia Harbuz! Tatăl parlamentarului a trecut la cele veşnice!

Liviu Harbuz este din nou în doliu. După moartea fulgerătoare a fratelui în luna martie, notarul Daniel, astăzi s-a stins din viață şi tatăl Mircea Harbuz.

“În această după-amiază, tatăl meu, Mircea Harbuz, a trecut la cele veșnice la vârsta de 85 de ani.  Pentru toți cei care l-au cunoscut și vor să își ia rămas bun, sicriul va fi depus miercuri, 30 noiembrie, la capela Bisericii “Pogorârea Sf. Duh – Gară”. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 2 decembrie, la Biserica “Pogorârea Sf. Duh” – Gară, ora 12:00. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul “Eternitatea” din Piatra Neamț. Dumnezeu să îl aibă în pază!”, a spus Liviu Harbuz pe pagina sa de socializare.

Transmitem sincere condoleanțe familiei!

Articolul anterior

PNL, șah la PSD! Liberalii din Piatra Neamț susțin reducerea cu 60 la sută a prețului la parcări! ”Dacă până luni nu depun ei proiectul, îl depunem noi!”

Articolul următor

Primarul Chitic către consilierii PSD Piatra Neamț: ”Dacă nu se pricep la administrație, măcar să nu încurce!”

Un comentariu

  • pacat de pierderea suferita de liviu.parca e un blestem pe acest om.anul 2016, un an infernal.liviu fii puternic si treci si peste acest prag.DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE PE NEA MIRCEA.!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *