NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

PNL, șah la PSD! Liberalii din Piatra Neamț susțin reducerea cu 60 la sută a prețului la parcări! ”Dacă până luni nu depun ei proiectul, îl depunem noi!”

Meciul de șah între PNL și PSD pe tema parcărilor de reședință din Piatra Neamț a continuat, marți, cu un episod care ar trebui să încheie partida. Liberalii au ieșit din șah, au mutat și au dat mat celor din PSD.

Altfel spus, PNL Piatra Neamț a anunțat că susține reducerea cu 60 la sută a prețului abonamentelor la parcările din oraș și dacă social-democrații nu vor depune un proiect de hotărâre până luni, 5 decembrie, o vor face ei.

”În septembrie, alături de colegii consilieri din PNL Piatra Neamț, am venit cu proiectul de reducere de la 142 la 100 lei pentru persoanele fizice și de la 342 la 170 lei pentru persoanele juridice și trecerea activității Parking la Primărie. Calculul nostru a arătat că se poate face o micșorare cu 30 la sută a prețului la abonamente și odată cu trecerea parcărilor la Primărie se mai putea face o reducere. De exemplu, abonamentul anual în sectorul 4 din București este de 37 lei anual pentru că locurile de parcare sunt administrate de primărie și nu de o societate comercială. Cei din PSD spuneau la ședința precedentă că nu susțin proiectul nostru de reducere cu 30 la sută și propun cu 60 la sută. Atunci, colegul nostru, Constantin Teodorescu, a spus că să supună la vot cu 60 la sută și PNL va vota, dar cei din majoritatea PSD-ALDE-PMP s-au retras. Dacă domnii de la PSD era cu adevărat interesați să ieftinească locul de parcare puteau începe cu spitalul pentru că este în curtea lor și este 3 lei pe oră parcarea. Noi solicităm public ca cei din PSD să vină cu proiectul de reducere cu 60 la sută iar consilierii PNL vor vota acest proiect. Invit toți consilierii locali să găsim o soluție prin care să putem denunța contractul cu Parking. Așteptăm până pe 5 decembrie, dacă nu vom convoca noi o ședință extrordinară și vom supune la vot proiectul de reducere cu 60 la sută. Răbdarea populație are o limită”, a declarat consilierul PNL Romel Bîrjoveanu.

Articolul anterior

În drumul spre Alba Iulia, veterani din Republica Moldova au trecut pe la Primăria Piatra Neamț cu Tricolorul sfințit

Articolul următor

Din nou doliu în familia Harbuz! Tatăl parlamentarului a trecut la cele veşnice!

Un comentariu

  • Sa stii ca ăstia de la PNL sunt faini. In sfarsit aud si eu dupa mulți ani ca exista consilieri locali care misca ceva. Poate sunt prea noi in politica poate mai gresesc dar se vede ca vor sa schimbe ceva. Asta e mare lucru. Nu i-am votat la locale dar in astia 4 ani voi merge pe mana lor. Băieții astia merita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *