ISSN 2457 - 3973

Diseară, Carla’s Dream’ pe platoul de la Curtea Domnească! Să vină ISU….

Membrii trupei ”Carla’s Dreams” au acceptat invitația primarului ales Dragoș Chitic de a concerta la Zilele Orașului Piatra Neamț așa încât vor putea fi urmăriți, de fani, în această seară, de la ora 22,00.

”Multumesc trupei ”Carla’s Dream’” pentru că a acceptat invitatia noastra si va fi prezentă duminică la Zilelor Orasului Piatra Neamt, pentru un concert pe platoul de la Curtea Domnească”, a declarat primarul ales Dragoș Chitic.

Acesta a lansat invitația către membrii formației să revină la Piatra Neamț, după evenimentul privat dar nefericit de la Galleria Mall.

La mai puțin de 48 de ore de la această invitație, cei de la ”Carla’s Dream’” au postat pe pagina lor de socializare că acceptă invitația.

”Vrem să mulțumim reprezentanților ISU, pompierilor, personalului medical, primăriei, poliției și tuturor celor care s-au implicat într-un mod sau altul în acest caz și, nu în ultimul rând, le mulțumim reprezentanților mass media pentru aducerea acestuia în atenția publică. Ultimele știri presupunem că vă sunt cunoscute, noi fiind siguri că organele abilitate își vor îndeplini în mod corespunzător obligațiile. Și cel mai important. Aveți tot respectul nostru pentru solidaritatea de care ați dat dovadă. Vrem să vă vedem. și o să vă vedem. Pe 26 iunie la Piatra Neamț. În AER LIBER. V-am cuprins”, spuneau cei de la ”Carla’s Dream’”.

Aşadar, diseară mare show Carla’s Dream’ care va închide şi “Piatra Fest 2016”.

Articolul anterior

Cine ar trebui să conducă județul pe baza votului dat de nemțeni!

Articolul următor

Cod galben de vijelii pentru județul Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *