ISSN 2457 - 3973

Doi copii de 2 și 4 ani trăiau pe malul Bistriței într-o locuință improvizată

Doi copilași de 2 respectiv 4 ani trăiau (deși e mult spus) într-o locuință improvizată, pe malul râului Bistrița, în Piatra-Neamț, alături de doi adulți care se pare că sunt părinții acestora.

Polițiștii locali i-au găsit acolo în urma unei solicitări venite din partea Direcției de Asistență Socială, din cadrul Primăriei Piatra-Neamț.

”Un echipaj al Poliției Locale Piatra Neamț – Biroul Ordine Publică 1, a participat la depistarea și identificarea a doi adulți și doi minori care locuiau într-un adăpost improvizat pe malul râului Bistrița – în apropiere de Ștrandul din Piatra Neamț. Acțiunea s-a desfășurat la solicitarea reprezentanților Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra Neamț care, în timpul efectuării unor anchete în teren, au fost informați despre prezența celor 4 persoane în locuința amenajată pe malul apei. Atât bărbatul cât și concubina acestuia, împreună cu minorii în vârstă de doi, respectiv patru ani, au fost conduși la Centrul Social Împreună din Piatra Neamț, pentru a fi cazați și pentru a beneficia de măsurile de asistență socială care se acordă în astfel de cazuri”, spun reprezentanții Poliței Locale Piatra-Neamț.

Adăpostul improvizat a fost desființat, iar zona urmează să fie salubrizată.

În urma altei sesizări, doi bărbați care locuiau într-un cort, în spatele unei grădini, au fost sancționați contravențional, au fost puși să demoleze locuința improvizată și li s-a pus în vedere să se deplaseze către  localitățile de domiciliu, respectiv orașul Roznov și comuna Girov.

Articolul anterior

UPDATE Bărbatul căzut într-o râpă la Grințieș a murit

Articolul următor

Duminică, Neamțul va fi în primul rând! Nemțenii vor ieși la vot pentru România, pentru Uniunea Europeană!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *