NewsAllert :

Șapte focare COVID sunt active în Neamț! La Spitalul Județean Neamț sunt două focare: la UPU și Cardiologie!

Panică la un restaurant din Piatra-Neamț după ce a izbucnit un incendiu

Vezi incidența cazurilor COVID din localitatea ta! Lista cu toate orașele și comunele din Neamț! (vineri, 23 octombrie)

Lista cu toate școlile din Neamț și modul în care funcționează din 26 octombrie 2020

Școli ÎNCHISE 14 zile la Piatra-Neamț, Bicaz, Girov și Gârcina! Cafenele, barurile și restaurantele SE ÎNCHID la interior! (video)

Tânăr de 18 ani – mort în accident rutier la Borlești! Mașina s-a rupt în două!

Bărbat scos mort dintr-o fântână din Pângărați

CJSU Neamț aprobă astăzi: școlile din Piatra-Neamț și Bicaz, exclusiv în on-line! Barurile, restaurantele, cafenelele – închise!

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

Senatorul Dan Manoliu a demisionat din PSD Neamț! Candidează locul 1 Senat din partea PRO România!

Țigări de contrabandă vândute din camion la Alexandru cel Bun. Șoferul din Belarus a fost reținut.

Județul Neamț a depășit 5.000 cazuri COVID! Piatra-Neamț și Bicaz – aproape de SCENARIUL ROȘU!

  • 24 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Duminică, Neamțul va fi în primul rând! Nemțenii vor ieși la vot pentru România, pentru Uniunea Europeană!

Alegerile europarlamentare de duminică, 26 mai, sunt un scrutin electoral foarte important pentru România. Actualul context politic necesită un răspuns ferm din partea românilor, pentru ca direcția țării să fie clar trasată, prin votul fiecărui cetățean român.

La alegerile de duminică participarea tuturor celor care au drept de vot este vitală pentru democrație, pentru parcursul european al României, pentru viitoarele fonduri europene care urmează să fie absorbite pentru a putea fi investite în dezvoltarea comunităților.

De aceea, președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc, parlamentarii liberali Eugen Țapu Nazare, Laurențiu Leoreanu, primarii liberali Dragoș Chitic, Lucian Micu, Emilia Acozmei, Emil Prisecaru, Bîrsan Constantin, Mihai Cazamir, Dumitru Coroamă, Adrian Ciobanu, Ion Nechifor, Nicolae Catană, Pavel Bereșoae, Gheorghe Manea, Vasile Alexandroaia, Ioan Baciu, Sabarel Roșu, Marcel Bîrjoveanu, Dumitru Bălăjel, Vasile Ivancea, Constantin Machidon, Ștefan Lucaci, Dan Marian Lupu, Petru Butnariu, Gheorghe Murariu și întreagă echipă liberală îi invită pe nemțeni să participe duminică la vot.

Iar ștampila să fie pusă pe poziția 5 de pe buletinul de vot și DA la referendum. Pentru că echipa PNL are cei mai buni candidați, care au dovedit, prin fapte concrete, că sunt capabili să genereze dezvoltare și prosperitate.

Pentru că Partidul Național Liberal își cunoaște misiunea pe care o are pentru România, pentru români. La 144 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal noi liberalii suntem conștienți că a face politică nu este o joacă, a face politică la umbra Brătienilor, înseamnă să-ți asumi misiunea de a ridica România, de a clădi această națiune pe oameni puternici, de a readuce meritocrația, valoarea, competența, în fruntea țării, de a  reda demnitatea neamului românesc, de a face din România o țară respectată, apreciată, care să stea ca un partener egal la masa deciziilor cu toate țările europene importante.

Am încredere că toți nemțenii au înțeles cât de important este pentru România ca duminică să meargă și să voteze. Totodată, îi rog să acorde un vot de încredere echipei PNL, să voteze DA și la referendum. Să votăm pentru Neamț în primul rând, pentru România în primul rând”, a declarat președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc.

Și nu uitați că PNL este singurul partid care poate învinge PSD! Votați cu încredere PNL, poziția 5 pe buletinul de vot!

 

 

 

Articolul anterior

Doi copii de 2 și 4 ani trăiau pe malul Bistriței într-o locuință improvizată

Articolul următor

Cod portocaliu de ploi torențiale și grindină pentru județul Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *