ISSN 2457 - 3973

Dosar penal pentru un „Suveran” din Dumbrava Roşie

Un echipaj de poliție din cadrul Serviciul Rutier Neamț a depistat pe DN 15, în localitatea Dumbrava Roșie, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 46 de ani.

Cu ocazia controlului documentelor, s-a stabilit faptul că, acesta nu ar avea încheiată o poliță RCA.

Bărbatul a fost sancționat contravențional și i-au fost reținute plăcuțele de înmatriculare și certificatul de înmatriculare al autoturismului.

„Tot în aceeași zi, în jurul orelor 09:40, bărbatul de 46 de ani a fost depistat de polițiști, în localitatea Dumbrava Roșie, conducând același autoturism, având montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false. Polițiștii i-au reținut numerele de înmatriculare, fiindu-i adus la cunoștință că nu mai are dreptul de a conduce vehicule”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul s-ar fi prezentat ca „Suveran” (care nu recunoaşte instituţiile statului, legile şi documentele).

Acum, „Suveranul” va răspunde penal pentru punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărei plăcuțe au fost retrase și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Articolul anterior

O şoferiţă a acroşat un biciclist, apoi a intrat într-un stâlp la Poiana Teiului

Articolul următor

Deputatul Laurenţiu Leoreanu (PNL Neamţ): Îndreptăm inechităţile privind pensiile militare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular