ISSN 2457 - 3973

Dosarele X la CJ Neamţ. Un necunoscut a „demisionat-o” pe Mădălina Ciubotaru la registratură.

Scene de Dosarele X s-au derulat, astăzi, la Consiliul Judeţean Neamţ. O persoană rămasă (deocamdată) neidentificată a depus la Registratura instituţiei o demisie din funcţia de vicepreşedinte al CJ Neamţ a Mădălinei Ciubotaru.

Contactată telefonic de redacţia Newsallert.ro, Mădălina Ciubotaru a negat că ea şi-a depus demisia şi a precizat că altcineva a depus în locul ei (deci în fals) documentul (foto jos).

„Într-adevăr aveam scrise 2 demisii din funcţii, una dintre ele cu data de astăzi, care erau puse în mapa mea. Demisiile erau scrise pentru că urma să mă implic în alte proiecte. Însă acele demisii au dispărut acum circa 2 luni de zile din biroul meu. Iar astăzi, cineva a depus la Registratura una dintre demisii. Am sesizat-o pe doamna Soroceanu (secretarul general al CJ Neamţ) pentru a vedea cine a depus în locul meu acea hârtie. Este incredibil, cu atât mai mult cu cât persoana respectivă a primit şi o copie a demisiei înregistrată”, a declarat, pentru Newsallert.ro, Mădălina Ciubotaru.

Cine a depus hârtia nu va fi greu de aflat, asta cu atât mai mult cu cât în CJ Neamţ există şi camere de supraveghere şi înregistrare. Mădălina Ciubotaru a precizat că are o bănuială dar a preferat să aştepte date certe pentru a face acuzaţii concrete.

Rămâne de văzut dacă şi unde va fi încadrată o eventuală faptă penală în acest sens.

La fel cum rămâne de văzut cum va fi îndreptată situaţia din punct de vedere juridic pentru că o demisie scrisă olograf, şi datată cu 2 august 2021, de Mădălina Ciubotaru a fost depusă la Registratura CJ Neamţ.

Şocant este şi faptul că un angajat al CJ Neamţ, de la Registratura, a primit senin o demisie a unei persoane (cu rol de act) care însă a fost depusă de o altă persoană.

Dacă mâine cineva face o glumă (penală) şi depune la Registratura demisia preşedintelui şi vicepreşedinţilor CJ Neamţ, a secretarei generale şi a directorilor din instituţie?….

Şi la fel de şocantă este sustragerea (furtul) unor documente din biroul unui oficial al CJ Neamţ. Pentru că Mădălina Ciubotaru a subliniat – şi deţine probe şi martori – că hârtiile i-au fost furate din mapă în urmă cu 2 luni.

Mai jos, documentul înregistrat (!!!) la CJ Neamţ.

Articolul anterior

Probleme mari pentru Kaufland-ul de la Gara Piatra-Neamţ. Tone de marfă stricată. (FOTO-GALERIE)

Articolul următor

ALERTĂ Incendiu într-un apartament din cartierul Precista (Piatra-Neamţ)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *