ISSN 2457 - 3973

Probleme mari pentru Kaufland-ul de la Gara Piatra-Neamţ. Tone de marfă stricată. (FOTO-GALERIE)

Magazinul Kaufland de la Gara Piatra-Neamţ se confruntă cu probleme mari.

Din cauza unei pene de curent electric, tone de marfă s-au stricat iar reprezentanţii magazinului au fost nevoiţi să le scoată din circuitul comercial.

Situaţia s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza unui scurt-circuit care a apărut la sistemul de alimentare cu energie al magazinului.

Duminică, în momentul în care au ajuns angajaţii la serviciu au constatat că toată zona cu vitrine frigorifice este nealimentată.

Carnea, laptele, ouăle, mezelurile, semipreparatele, brânzeturile, conservele – toate au stat ore bune la temperaturi ridicate. Şi vorbim atât de marfa din vitrinele frigorifice cât şi de cea din depozit.

Toată ziua de duminică, angajaţii au golit rafturile şi au transportat marfa în camioane iar de acolo spre Protan, pentru a fi distrusă.

Luni, zona de refrigerate era în continuare închisă (vezi foto) pentru ca vitrinele să poată fi curăţate şi decontaminate.

Pe surse am aflat că reprezentanţii DSP Neamţ ar urma să vină pentru a emite acordul de funcţionare, dacă nu vor fi găsite zone contaminate.

Cert este că magazinul Kaufland de la gară funcţionează la mai puţin de jumătate din capacitate.

Reamintim că acelaşi magazin a fost inaugurat şi a funcţionat (şi poate situaţia este la fel şi acum) fără autorizaţie de funcţionare de la Primărie şi fără aviz de securitate la incendii de la ISU.

Articolul anterior

Accident rutier cu 3 victime la Răuceşti

Articolul următor

Dosarele X la CJ Neamţ. Un necunoscut a „demisionat-o” pe Mădălina Ciubotaru la registratură.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular