ISSN 2457 - 3973

Două adolescente din Neamţ au suferit arsuri după ce s-au urcat pe un tren pentru a-şi face selfie

În această dimineață,  prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru salvarea a 3 adolescente care s-au urcat pe un tren de marfă pentru a-şi face selfie.

Două dintre adolescente au suferit arsuri după ce s-a format un arc electric cu linia de alimentare cu energie electrică (27.000 volţi).

„La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ  Roman. Până la sosirea forțelor de intervenție,  persoanele au fost degajate de pe trenul de marfă pe care se aflau. Toate cele trei persoane sunt asistate de către echipajele medicale aflate la fața locului, 2 dintre acestea prezentând arsuri. Cele trei fete sunt conștiente și cooperante. O adolescentă de 15 ani prezintă arsuri la membrele drepte ( superior si inferior), fiind asistată de către echipajul  SAJ, o adolescentă de 14 ani prezintă arsuri pe haine, iar a treia persoană de 13 ani nu prezintă arsuri sau alte efecte”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Articolul anterior

COVID – Situaţia la zi în Neamţ: infectări, vindecări, decese, vaccinări (sâmbătă – 7 august 2021)

Articolul următor

Adolescenta de 15 ani cu arsuri, transferată cu elicopterul SMURD la Iași. Prietena ei, transferată cu ambulanța.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.