ISSN 2457 - 3973

Două surori minore din Neamţ, dispărute de 2 săptămâni! Poliţiştii cer sprijinul populaţiei!

Două surori minore, în vârstă de 12 ani, respectiv 14 ani, sunt dispărute din prima zi de Crăciun din Complexul de Servicii Piatra-Neamţ.

Deşi au trecut aproape două săptămâni de la dispariţie, conducerea centrului a aprobat, în mod inexplicabil, ca poliţiştii să facă public cazul abia astăzi (6 ianuarie), pentru a cere sprijinul populaţiei.

„La data de 25 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către reprezentantul unui Complex de Servicii din Piatra Neamț cu privire la faptul că, OPREA IONELA ALESSIA, în vârstă de 14 ani și OPREA ESTERA-NICOLETA, în vârstă de 12 ani au părăsit în mod voluntar la data de 25 decembrie a.c., în jurul orelor 16:00, respectiv 21:00, centrul din Piatra Neamț unde erau instituționalizate, și nu au mai revenit până în prezent.

Menționăm faptul că, la data de 6 ianuarie a.c., a fost primit acordul de mediatizare al cazului.

Semnalmente OPREA IONELA ALESSIA: înălţime – 1.60 m,  greutate –56 de kilograme, păr castaniu, mediu, ochi căprui.

La momentul dispariției, OPREA IONELA ALESSIA era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, pantaloni tip jeans de culoare albastru, o cămașă în carouri de culoare roșie, fiind încălțată cu adidași de culoare neagră.

Semnalmente OPREA ESTERA-NICOLETA: înălţime – 1.50 m,  greutate –43 de kilograme, păr șaten închis, mediu, ochi căprui.

La momentul dispariției, OPREA ESTERA-NICOLETA era îmbrăcată cu o geacă de piele de culoare neagră, tricou și pantaloni de culoare verde kaki, fiind încălțată ghete de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiilor Piatra Neamț, Roman și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceastea, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării acestora”, precizează IPJ Neamţ.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanelor căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție!

Articolul anterior

Tragedie la C.S.S. Piatra-Neamţ! O fetiţă de 13 ani a decedat în timpul antrenamentului!

Articolul următor

Prefectul Niţă liniștește nemțenii în privința gravității cazurilor de gripă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *