NewsAllert :

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): “Lucrările pe DN15 Bicaz – Poiana Largului, gata până la sfârșitul lunii septembrie!”

Cristian Sauciuc – candidatul PMP la preşedinţia CJ Neamţ; Bogdan Gavrilescu – Primăria Piatra-Neamţ

Ce animal ciudat a transportat un șofer din Neamț pe bancheta din spate a unui Logan

Încă 2 medii de 10.00 la Bacalaureatul din Neamț, după rezolvarea contestațiilor

Bărbat accidentat de tren la Trifești! Victima a murit pe loc!

Accident cu 6 victime în intersecția Izvoare cu Mărgineni (Papuc)

APASERV anunță că luni, 6 iulie, OPREȘTE APA în Piatra-Neamț și 4 comune! Iată detaliile!

Situația COVID-19 în Neamț, sâmbătă – 4 iulie! Confirmate 977 persoane, vindecate 832! Iată și alte date importante!

Masca și distanțarea la control! Polițiștii din Neamț au verificat terasele, parcurile, centrele comerciale și obiectivele turistice!

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu: ”Somez public conducerea Colegiului de Transporturi să predea poligonul Primăriei pentru reabilitare!”

Un individ din Piatra-Neamț și-a snopit în bătaie tatăl, l-a amenințat cu moartea și că dă foc locuinței!

Trupul bărbatului înecat în Siret a fost găsit la 5 kilometri de locul tragediei! Pusese pariu că trece râul înot!

Se întorc furtunile în Neamț! COD ROȘU pentru 3 localități din județ!

Bătaie colectivă cu parii la o stână din Neamț! Patru persoane, între care un copil, au fost rănite!

Descinderi în Neamț într-un dosar de criminalitate organizată! Prejudiciul este de 2,4 milioane lei!

ISSN 2457 - 3973

DOVADA că PSD voia să închidă centrele de permanență din Neamț! (document)

Florin Hopșa, liderul de grup al PNL Neamț din Consiliul Județean a prezentat un document oficial prin care demonstrează că PSD dorea să închidă zeci de centre de permanență din județ!

Astfel, potrivit unei adrese emisă de Ministerul Sănătății în 14 octombrie 2019 de Guvernul PSD prin ministrul PSD Sorina Pintea se solicită, la punctul 3, ”proiectul de reorganizare și comasare a centrelor de permanență” astfel încât în mediul urban să se ajungă la 30.000 locuitori/centru de permanență urban și 5.000 locuitori/centru de permanență în rural!

Iar funcționarii plantați de PSD în minister au continuat corespondenta cu DSP-uri în încercarea de a compromite politic noul guvern și alegerile prezidențiale.

Informația a fost denaturată de PSD Neamț care a încercat să susțină că închiderea centrelor de permanență va fi făcută de Guvernul PNL. În realitatea, informația mincinoasă lansată de social-democrați, a fost demontată imediat pentru că tocmai PSD dorea închiderea acestor centre.

Iată mai jos adresa care începe așa: ”În completarea adresei noastre cu numărul de mai sus din data de 14.10.2019…..”. Deci data emiterii adresei este în timpul Guvernării PSD!

Despre situația de mai sus s-a discutat și în Colegiul Prefectural Neamț de miercuri însă prefectul Daniela Soroceanu (susținută de PSD) a ”uitat” să menționeze cine a demarat procedurile de închidere a centrelor de permanență. Nici directorul DSP Neamț, Brândușa Anca Movilă, (numită, de asemenea, de PSD Neamț) a preferat să nu sufle nici o vorbă despre faptul că Guvernul Dăncilă a susținut închiderea centrelor de permanență. Probabil că ar fi urmat și spitalele pentru că, nu-i așa, ”gura păcătosului, adevăr grăiește”.

Și ne referim la faptul că președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a postat pe pagina lui de facebook faptul că liberalii doresc să închidă centrele de permanență din județ. La fel a făcut și în urmă cu 4 săptămâni când a scris că liberalii vor să închidă și spitalul din Bicaz.

Consilierul județean PNL Florin Hopșa a catalogat aceste afirmații ca fiind fake-news și le-a demontat cu documente.

”Disperare mare la PSD Neamţ!!! Pentru că nemțenii au votat altfel decat işi dorea consilierul județean PSD Ionel Arsene, acesta a inceput să distribuie Ştiri False (FAKENEWS-uri). In disperare a scris că liberali ar inchide peste 60% din centrele de permanență din județ.TOTAL FALS!!! PSD-ul intenționa să inchidă aceste centre…aveți ataşat la postarea mea adresa Direcției de Sanatate Publică, in care se vede clar că adresa este trimisă in teritoriu pe 06.11.2019 de directorul numit de PSD şi face revenire la o adresă mai veche din 14.10.2019 când şi ministrul şi directorul era tot PSD. In stilul asta dragi PSD-isti “o să câstigați toate alegerile de anul trecut”, a declarat Florin Hopșa.

Acesta a atașat și 2 fotografii cu mențiuni speciale.

 

Articolul anterior

PNL Neamț: Închiderea centrelor de permanență, un nou fake-news marca PSD Neamț!

Articolul următor

Hoții de curent din anexa Văleni, ”săltați” de polițiștii din Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *