ISSN 2457 - 3973

PNL Neamț: Închiderea centrelor de permanență, un nou fake-news marca PSD Neamț!

PNL Neamț a reacționat la postarea făcută de președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, potrivit cărora 60% din centrele de permanență ar urma să fie închise și a declarat că totul este un fake-news!

Liberalii îl acuză pe Ionel Arsene că propagă informații false pe rețelele de socializare și prezintă și dovezile potrivit cărora chiar PSD dorea închiderea acestor centre!

”Un alt FAKE NEWS, marca PSD! Președintele PSD Neamț Ionel Arsene propagă, din nou, informații false prin care să îi sperie pe cetățeni! Susține că liberalii ”atacă centrele de permanență”. Nu este adevărat! Un scurt istoric și o clarificare pentru nemțeni, pentru a nu se lăsa induși în eroare. În luna august 2018 apărea următoarea informație în presă: ”Ministerul Sanatatii va face o evaluare a centrelor de permanenta din tara pana la sfarsitul lunii septembrie, dupa care vor fi luate masurile care se impun, in unele cazuri chiar de desfiintare, daca nu se justifica existenta, a declarat ministrul Sorina Pintea” (Sursa – https://www.formaremedicala.ro/sorina-pintea-evaluam-centr…/). GUVERNUL PNL NU A VORBIT DESPRE ÎNCHIDERE. Referitor la informațiile apărute azi în presă așa cum reiese din adresă – Ministerul a cerut clarificări suplimentare în urma unei adrese trimisă de DSP Neamț în luna octombrie cu privire la un proiect legat de centrele de permanență! CLARIFICĂRI! Nimic despre închidere! Mistificarea adevărului este dăunătoare pentru democrație”, au precizat liderii PNL Neamț.

Un alt fake-news lansat tot de PSD Neamț a fost cel cu privire la închiderea Spitalului Bicaz. Pseudo-informați a fost demontată imediat de PNL iar social-democrații s-au văzut nevoiți să renunțe la această pistă de a induce în eroare alegătorii.

La fel s-a vorbit de tăierea pensiilor sau a salariilor, informații false care i-au făcut pe miniștrii Guvernului PNL și pe prim-ministrul Ludovic Orban să iasă zilnic și să precizeze că NU vor exista astfel de tăieri.

Articolul anterior

Noi victime în Neamț prin metoda ”Accidentul”! Rețea din Penitenciarul Iași!

Articolul următor

DOVADA că PSD voia să închidă centrele de permanență din Neamț! (document)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *