ISSN 2457 - 3973

Dragoș Chitic: ”Adversarii mei politici doresc cu orice preț încetarea mandatului meu de primar.”

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, a răspuns, marți, solicitării venite la Prefectură, din partea unor formațiuni politice, ce privesc încetarea mandatului său de edil.
Dragoș Chitic a precizat că ”așa e politica la noi” dar nu se va lăsa intimidat de această măsură.
”Am văzut că adversarii mei politici îşi doresc cu orice preţ încetarea mandatului meu de primar, pentru sunt candidat din partea altui partid. În orice ţară civilizată din lume poţi candida de la formaţiunea politică care ţi se potriveşte şi în care ai încredere că poți să iți pui în practică proiectele. În România unii interpretează că nu ar fi aşa. Asta e “politica” la noi, dacă eşti în partidul lor eşti bun, dacă ai altă opţiune politică, nu mai eşti bun şi trebuie să fii hărțuit și să se încerce prin orice mijloace intimidarea ta. Sunt un om puternic si nu mă voi lăsa intimidat, indiferent de metodele folosite”, a declarat Dragoș Chitic.
Edilul a subliniat că indiferent de decizia care va fi luată în ceea ce îl privește, alegătorii din Piatra-Neamț nu pot fi opriți la vot.
”Unii dintre contracandidaţii mei, văzând că nu au nicio şansă de a mă schimba prin vot, ales de oameni, în mod democratic, apelează la cele mai murdare metode pentru a face acest lucru. Le transmit răspicat: dacă aşa interpretaţi voi legea, atunci încetaţi-mi mandatul, în dispreţ total faţă de ceea ce-și doresc acum cetățenii orașului și ce au votat pietrenii în urmă cu patru ani. Vă veţi bucura doar câteva zile de iluzoria voastră victorie, pentru că pe 27 septembrie pietrenii vor face dreptate. Primarul este ales de oameni şi nu de politicieni mârşavi. După 27 septembrie nicio interpretare subiectivă a unei legi nu vă va mai da dreptul să mă înlăturaţi de la conducerea oraşului. Aţi oprit mandatele a patru primari, opriţi şi mandatul meu, dar nu aveţi nicio şansă să îi opriţi pe pietreni să îşi aleagă primarul pe care îl doresc. Nu veţi putea niciodată să opriţi furia alegătorilor faţă de mizeriile voastre şi jocurile politice meschine pe care le faceţi. Dacă asta vreți, nu aveţi decât să mă demiteţi printr-o metodă josnică. Pietrenii sunt oameni inteligenţi, care nu se lasă păcăliţi de manevrele voastre politicianiste, ştiu să-şi aleagă, să-şi susţină şi chiar să-şi apere primarul pe care îl doresc. Mai sunt doar câteva zile până la alegeri iar pietrenii vă vor opri prin votul lor să mai faceți abuzuri, să interpretaţi legea după bunul vostru plac şi după cum vă dictează interesele voastre electorale meschine”, a mai spus Dragoș Chitic.
PSD și PRO România au fost cele 2 partide care, în ultima perioadă, au solicitat demisia sau demiterea primarului Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Sondaj INSCOP: Arsene PIERDE la diferența uriașă alegerile! Cozmanciuc, noul președinte al CJ Neamț!

Articolul următor

Raportul primarului Dragoș Chitic, 2016 – 2020

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *