ISSN 2457 - 3973

Sondaj INSCOP: Arsene PIERDE la diferența uriașă alegerile! Cozmanciuc, noul președinte al CJ Neamț!

Un sondaj efectuat de INSCOP și prezentat, luni seara, pe un post central de televiziune arată că Ionel Arsene și PSD vor pierde la scor alegerile locale pentru Consiliul Județean Neamț.

Astfel, noul președinte al CJ Neamț ar urma să fie ales Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț. Scorul pe care îl va obține Cozmanciuc, potrivit sondajului, este de 53%.

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, s-ar situa la mai puțin de jumătate din scorul lui Cozmanciuc, respectiv la 24,7%.

Pe locul al treilea ar urma să se claseze candidatul USR PLUS, Florin Zaharia, cu 18,9%:

Lucrurile stau la fel și la votul politic pentru legislativul județului, unde PSD va intra în opoziție pentru următorii 4 ani.

Indiferent de marja de eroare a sondajului (+/- 3%), cifrele arată o evidență, și anume că nemțenii nu mai vor să audă de PSD!

Poate acesta este și motivul pentru care în tabăra social-democrată există o tensiune maximă la nivelul conducerii. Așa s-ar putea explica ieșirile publice cum a fost și cea împotriva prefectului George Lazăr, când Ionel Arsene a declarat că ”îl trosnește dacă mai are curajul să vorbească de APASERV”.

De altfel, la capitolul ”părere”, repondenții la sondaj au răspuns în mod covârșitor (68,6%) că au o ”PĂRERE PROASTĂ”. Nu au știut sau nu au dorit să răspundă 15,6% în timp ce doar 15,8% au spus că au o părere bună.

 

Articolul anterior

Un TIR plin cu bere s-a răsturnat la Petru Vodă și a blocat traficul rutier (foto-galerie)

Articolul următor

Dragoș Chitic: ”Adversarii mei politici doresc cu orice preț încetarea mandatului meu de primar.”

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *