ISSN 2457 - 3973

Dragoș Chitic este candidatul PMP la Primăria Piatra-Neamț

Dragos Chitic a anunțat joi ca va candida pentru încă un mandat de primar iar în viitorul apropiat va anunță echipa din care va face parte.

Potrivit surselor noastre, Dragos Chitic va candida din partea PMP. Astfel Bogdan Gavrilescu – președintele filialei va renunța la candidatura de la municipiu și va fi candidatul la funcția de președinte al CJ Neamt.

Iată anunțul postat, joi dimineață, pe Facebook, de Dragoș Chitic:

„Dragi pietreni,
Am urmărit cu mare atenție mișcările de pe scena politică locală din ultimile două săptămâni și am analizat candidaturile anunțate pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.
Am constatat că unii politicieni locali nici acum nu au înțeles că strategiile politice de succes nu se fac în laboratoare obscure, ci se construiesc transparent, pe principii corecte, stând de vorbă cu oamenii, ascultând și respectând colegii onești din echipă și neignorând realitățile evidente.
Am constatat, totodată, că există un risc major ca orașul Piatra-Neamț să ajungă condus de oameni care să-l întoarcă în timp, distrugând ceea ce am construit în acest mandat.
Orașul trebuie să fie condus și în următorii ani de un primar care să consolideze normalitatea în administrație, să continue parcursul bun din ultimii ani, să implementeze cu succes proiectele din fonduri europene câștigate în acest moment și să continue în același ritm atragerea fondurilor nerambursabile care vor genera dezvoltare și progres.
Din aceste motive am ales să candidez pentru încă un mandat de primar al municipiului Piatra-Neamț. Nu pot lăsa orașul pe mâna unor oameni nepricepuți sau care vor să reînvie practicile trecutului. Nu pot asista nepăsător la riscul de a rata perspectiva creată pentru dezvoltarea accelerată a orașului în anii ce vin, prin implementarea cu succes a proiectelor accesate pentru oraș, îndeosebi a celor 24 de proiecte europene în valoare de 52 de milioane de euro pentru am muncit și am semnat deja contractele de finanțare.
Am primit în ultimile două săptămâni sute de mesaje de susținere, de încurajare să nu cedez, să mă lupt cu nedreptațile și vă mulțumesc tuturor.
V-am simțit aproape, așa cum ați fost în toată perioada madatului meu de primar și sunt convins că veți fi în continuare.
Voi continua să fiu, în primul rând, omul Dragoș Chitic pe care l-ați cunoscut, care v-a ascultat pe fiecare și care s-a străduit de fiecare dată să rezolve problemele prezentate și lângă care știu că veți fi în număr mare, în acest proiect pentru urmatorii patru ani.
Pentru ca reușita să fie asigurată, este nevoie de o echipa, împreună cu care să pot pune în practică ceea ce mi-am propus. În perioada următoare voi anunța și echipa cu care vom face din Piatra-Neamț orașul european de care să fim mândri, în care fiecare cetățean să se simtă confortabil și respectat.
Dumnezeu să ne ajute!”

Articolul anterior

Senatorul Eugen Țapu-Nazare: ”Obiectivul PNL și a lui Mugur Cozmanciuc rămâne neschimbat: câștigarea președinției Consiliului Județean!”

Articolul următor

Bărbatul găsit mort în albia pârâului Cuejdi din Piatra-Neamț nu a fost identificat

Un comentariu

  • Nu cred ca se lasa pacalit, Gavrilescu. Chitic ar putea sa-si asume candidatura la presedinte CJ.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular