ISSN 2457 - 3973

Dragoș Chitic, mesaj către primarul ales Andrei Carabelea

Fostul primar al municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, i-a transmis un mesaj de felicitare și succes primarului ales, liberalul Andrei Carabelea.
Chitic a mulțumit și pietrenilor care l-au votat și s-a declarat onorat că a condus municipiul Piatra-Neamț.
”Dragi pietreni,
Se apropie de final numărarea voturilor pentru alegerile locale din 27 septembrie. Conform datelor publicate de BEM viitorul primar al municipiului Piatra Neamt este candidatul PNL, Andrei Carabelea.
Îl felicit și îi doresc succes.
Vă mulțumesc pentru fiecare vot de încredere pe care mi l-ați acordat.
Vă mulțumesc tuturor pentru onoarea pe care mi-ați acordat-o de a fi primarul orașului nostru precum și pentru foarte buna colaborare pe care am avut-o cu fiecare dintre dumneavoastră în acest mandat. Au fost 12 ani în care m-am aflat în conducerea orașului, în calitate de primar și de viceprimar. S-a încheiat o etapă din viața mea în care m-am străduit să fac tot ce a fost posibil pentru dezvoltarea orașului și pentru bunăstarea fiecărui pietrean. A fost o adevărată plăcere să cunosc foarte mulți oameni frumoși ai comunitații noastre și să colaborăm.
Îmi doresc mult ca orașul Piatra Neamț să continue parcursul bun din ultimii ani și să se dezvolte mai ales prin implementarea proiectelor europene câștigate.
Eu voi rămâne același om pe care l-ați cunoscut, deschis pentru dialog și implicat în viața comunității noastre.
Dumnezeu să binecuvânteze orașul Piatra Neamț!
Cu respect,
Dragoș Chitic”, este mesajul fostului edil.

Andrei Carbelea (PNL) a câștigat funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț la o diferență de circa 1.200 de voturi față de fostul edil, Dragoș Chitic.

Conform datelor oficiale finale de la Biroul Electoral Municipal, Andrei Carabelea a fost votat de 7.696 pietreni (26,25%) în timp ce Dragoș Chitic – PMP a primit votul a 6.443 alegători (21,98%).

Pe poziția a treia s-a clasat Răzvan Cuc de la Alianța PSD PPU cu 6.119 voturi (20,87%).

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc (PNL): ”Mulțumiri către nemțenii care au votat pentru bunăstare și respect. Apelul meu este la solidaritate.”

Articolul următor

Deputatul Ciprian Șerban – mesaj pentru roznoveni după votul de la alegerile locale

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular