NewsAllert :

Școli închise pe bandă rulantă în Neamț

Dan Manoliu şi Bogdan Tohăneanu deschid listele PRO România – filiala Neamţ la parlamentare

Deputatul Iulian Bulai (USRPLUS Neamț): ”Am depus listele pentru parlamentare cu gândul că nemțenii au înțeles mesajul nostru!”

Municipiul Piatra-Neamț și orașul Bicaz au trecut în SCENARIUL ROȘU! La ce să ne așteptăm?!

Senatorul Dan Manoliu a demisionat din PSD Neamț! Candidează locul 1 Senat din partea PRO România!

Țigări de contrabandă vândute din camion la Alexandru cel Bun. Șoferul din Belarus a fost reținut.

Județul Neamț a depășit 5.000 cazuri COVID! Piatra-Neamț și Bicaz – aproape de SCENARIUL ROȘU!

Mugur Cozmanciuc: ”Guvernul a asigurat fondurile pentru angajații DGASPC. Ionel Arsene să explice ce a făcut cu banii!”

Municipiul Piatra-Neamț și alte 6 localități – LA UN PAS DE CARANTINĂ! Lista cu fiecare oraș/comună din Neamț!

Președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu: ”Nu mergem în alianță dacă nu suntem considerați parteneri!”

COVID-19/ Cursuri suspendate de marți, 20 octombrie, în școli din Piatra-Neamț, Roman, Târgu Neamț și Podoleni

Surprize pe listele de candidați ai PSD Neamț pentru alegerile parlamentare

O fetiță de 14 ani a fost accidentată grav pe o trecere de pietoni din Piatra-Neamț

Au fost validați toți candidații PNL Neamț pentru parlamentare. Iată numele acestora.

Grav accident rutier cu 4 victime la Bodesti. A intervenit Descarcerarea!

  • 22 octombrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc (PNL): ”Mulțumiri către nemțenii care au votat pentru bunăstare și respect. Apelul meu este la solidaritate.”

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a făcut o primă declarație după rezultatele alegerilor locale din județ.
Liderul filialei liberale i-a felicitat în primul rând pe candidații PNL care au câștigat funcțiile de primari și a mulțumit celor care au fost alături de partid.
”Le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături, mie, echipei PNL de la nivel județean și echipelor PNL din fiecare localitate în parte. Îi felicit pe primarii liberali care vor prelua destinele localităților din județul nostru, începând cu cele două municipii: felicitări lui Andrei Carabelea, care a câștigat la Piatra Neamț, felicitări lui Leonard Achiriloaei, care a câștigat la Roman și îl felicit și pe Vasile Pavăl, care a câștigat la Roznov. Nu îi uit nici pe viitorii primari liberali ai comunelor din județ, pe care îi asigur aici de întreaga mea considerație și de tot sprijinul meu. Cele mai alese mulțumiri merg direct din inima mea către nemțenii care au votat pentru BUNĂSTARE ȘI RESPECT. Sunteți cei care vreți mai mult, iar renașterea Neamțului stă în mâinile voastre. Împreună, am reușit să obținem victorii punctuale, iar Neamțul va începe să se schimbe. Din păcate, schimbarea va fi mult mai lentă decât ne dorim la nivel de județ, dar se va realiza”, a declarat Cozmanciuc.
Președintele PNL Neamț nu a dorit să critice opțiunea de vot a celor care au ales alți candidați dar i-a sfătuit să urmărească dacă proiectele propuse se vor materializa.
”Nu am cuvinte de critică la adresa celor care au făcut o altă alegere. Au ales ceea ce au crezut că va fi bine pentru Neamț. Îi sfătuiesc ca, în următorii patru ani, să compare realitatea înconjurătoare cu proiectele pe care eu le-am propus. Am încredere în capacitatea de analiză a nemțenilor și în faptul că nu își vor pierde speranța, deoarece rezultatul la nivel județean este doar o amânare, cu patru ani, a dezvoltării Neamțului”, a mai spus Mugur Cozmanciuc.
Președintele PNL Neamț s-a declarat mâhnit de colegii din partid care nu s-au implicat întru-totul în campania electorală.
”Pe de altă parte, sunt mâhnit că nu toți colegii au avut încrederea că SE POATE și că, împreună, vom câștiga. Era nevoie cel puțin de mai multă energie, pentru a transmite, cu înțelepciune, această încredere și nemțenilor. Poate asta va fi o lecție pentru fiecare dintre noi, un moment de reflecție asupra priorităților pe care le-au avut. Pentru că fiecare comunitate are conducătorii pe care îi merită și fiecare se va bucura de ceea ce a ales. PNL Neamt, va fi vocea – și mai ales ochii – cetățenilor care doresc schimbare. PNL Neamt va reaminti constant PSD că alianța sub sigla căreia au câștigat la județ promitea, încă din nume, “modernizarea Neamțului”. Apelul meu de azi este să dăm dovadă de SOLIDARITATE, pentru a avea parte de respect, și ulterior, prin muncă, să avem și bunăstare”, a conchis Mugur Cozmanciuc.
Președinția CJ Neamț a fost câștigată de social-democratul Ionel Arsene dar majoritatea din legislativ va fi greu de realizat de PSD.

Articolul anterior

Vasile (Lică) Pavăl, noul primar de Roznov: ”Mă înclin în fața voastră pentru puterea de a schimba direcția de mers!”

Articolul următor

Dragoș Chitic, mesaj către primarul ales Andrei Carabelea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *