NewsAllert :

Recidivă penală la Roznov, a lui Ionel Ciubotaru?! Sesizare la ANI pentru conflict de interese! Ar fi dat pășunea în concesiune ginerelui!

Mugur Cozmanciuc: ”Sondajele sunt favorabile PNL. Pentru victorie e nevoie de o mobilizare în tot județul!” (document)

A început montarea semafoarelor inteligente în ”intersecția morții” de la Girov

Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-o fântână din Mărgineni

Mesajul tulburător pentru Ionel Arsene de la un pacient cu COVID, în stare gravă: ”Cum poți minți așa?… Aștept să mă trosnești!”

Peste 250 de incendii s-au produs la gospodării din Neamț, anul acesta! Au murit 9 oameni!

APASERV oprește (iar) apa în Piatra-Neamț, joi – 24 septembrie, pe 26 de străzi!

Jurnaliști de investigație din Iași: ”Comision de 3 milioane euro la Spitalul Covid. Popa si Arsene au batut palma”

Mugur Cozmanciuc(PNL): Construim în Neamț un Centru Național de Sănătate! Pentru sănătatea nemțenilor avem la dispoziție 100 milioane euro

Vorbe, nu fapte! Arsene, în 2017: Spital Județean nou, UPU, 5 heliporturi și centru multifuncțional de sănătate la Poiana Teiului.

Starețul Mănăstirii Petru Vodă, arhimandritul Hariton Negrea, mesaj despre Mugur Cozmanciuc! ”Îl recomand pentru sufletul meu” (video)

Mugur Cozmanciuc: Ca președinte al CJ Neamț, îmi asum să atrag peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea județului

Iluminatul public din Piatra-Neamț va fi modernizat cu fonduri europene

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Bicaz, unde izbucnise un incendiu

Unde s-au dus 3,2 milioane euro din banii nemțenilor?! Nelu Tătaru: Spitalul de la Lețcani, fără avize și personal. NU poate primi pacienți”

  • 25 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Dragoş Chitic: ”Pietrenii au votat dreapta masiv! Ar fi firească o majoritate PNL-PMP-ALDE”

Primarul Dragoş Chitic a făcut, marţi, un apel către partidele de dreapta care au intrat în Consiliul Local – PMP şi ALDE – să respecte votul cetăţenilor din Piatra Neamţ care au ales dreapta.

Dragoş Chitic a spus că ar prefera o majoritate de dreapta PNL-PMP-ALDE care ar aduce stabilitate Primăriei şi Consiliului Local dar este pregătit pentru orice variantă.

”Cetăţenii din Piatra Neamţ au dat un vot clar dreptei. Să ne uităm că 15 din cei 23 de consilieri, adică peste 65 la sută, sunt din partide de dreapta: PNL, PMP şi ALDE. Dacă unul din partidele de dreapta a primit dispoziţie să facă alianţă cu stânga este problema lor. Dar dreapta este îndreptăţită să îşi stabilească 2 viceprimari. Sunt mai multe variante: ambii viceprimari de la PNL, sau câte unul de la PNL şi PMP. Important este ca cele 2 persoane să contribuie la punerea în practică a proiectelor pe care le avem pentru perioada 2016 – 2020, să asigure stabilitatea Primăriei Piatra Neamţ şi a Consiliului Local”, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, primarul Dragoş Chitic.

În ceea ce priveşte numele liberalului sau a liberalilor susţinuţi pentru funcţia de viceprimar, Dragoş Chitic nu a dorit să facă o nominalizare.

”Oricare din cei 9 consilieri locali ai PNL ar putea să ocupe cu succes funcţia de viceprimar, au fost alese persoane care au demonstrat profesionalism şi competenţe în activitatea de până acum. Sunt mai multe variante dar voi stabili alături de colegi persoana sau persoanele care vor ocupa aceste funcţii”, a spus Dragoş Chitic care este şi preşedintele interimar al PNL Piatra Neamţ.

Potrivit unor surse, pentru funcţia de viceprimar al municipiului, PNL îl susţine pe Romel Bîrjoveanu. O altă nominalizare este actualul viceprimar Vasile Popescu, dacă liberalii vor ocupa ambele funcţii.

În Consiliul Local Piatra Neamţ sunt 9 consilieri PNL, 8 consilieri PSD, 3 consilieri PMP şi 3 consilieri ALDE.

Şedinţa de constituire a CL şi de alegere a celor 2 viceprimari este pe 24 iunie de la ora 10.00.

Articolul anterior

Carla’s Dreams şi Holograf vin la Zilele Municipiului Piatra Neamţ 2016. Programul complet!

Articolul următor

Constantin Iacoban, viitorul viceprimar de Piatra Neamț susținut de PNL?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *