ISSN 2457 - 3973

Durere în cot la CJ Neamț! Nici un semafor în intersecția morții de la Girov!

Autoritățile județene din Neamț par nepăsătoare în ceea ce privește intersecția morții de la Girov, dintre drumul național Piatra-Neamț Roman și drumul județean Roznov – Dobreni.

Deși acolo se produc aproape săptămânal accidente rutiere grave, soldate cu răniți și moți, conducerea Consiliului Județean Neamț refuză cu obstinație să rezolve situația prin montarea unui banal semafor.

S-au lăudat că au asfaltat tot județul (deși există îndoieli asupra calitatea lucrărilor și mai ales a modului în care au fost încredințate). S-au bătut cu pumnul în piept că au adus sute de miliarde însă mai interesant unde au ajuns banii și cum. Și totuși un semafor care ar putea salva vieți omenești și bunuri materiale, nu a putut fi amplasat în intersecția morții.

Cele 2 drumuri din intersecția unde se produc accidentele rutiere sunt unul județean și celălalt național. Drumurile județene sunt în subordinea Consiliului Județean Neamț iar drumurile naționale sunt la CNAIR, societate care ani la rând a fost condusă de PSD.

Deși presa a scris despre necesitarea semaforizării intersecției, nimeni nu s-a sinchisit să amplaseze 4 semafoare în intersecție. Nici Prefectura, nici Consiliul Județean, nici CNAIR, toate controlate de PSD!

Șoferi, polițiști, avocați, oameni simpli ne-au cerut să semnalăm din nou acest aspect și să solicităm autorităților să semaforizeze URGENT intersecția.

În ultimul accident, produs dumincă seara, 6 persoane au fost transportate în stare gravă la spital!

Read Previous

Mesajul PMP Neamț către electorat, pentru turul al doilea la prezidențiale! Votați cu ….

Read Next

Au fost montate primele pubele pentru colectarea selectivă a deșeurilor din Piatra-Neamț

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *