ISSN 2457 - 3973

Mesajul PMP Neamț către electorat, pentru turul al doilea la prezidențiale! Votați cu ….

Liderii PMP Neamț au anunțat, luni, în mod clar, pe cine vor susține în turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Președintele filialei județene, Bogdan Gavrilescu, dar și cel al organizației PMP Piatra-Neamț, Cristi Sauciuc, au transmis un mesaj clar către electorat să iasă la vot pe 24 noiembrie.

De asemenea, liderii PMP Neamț au cerut tuturor să îl voteze pe Klaus Iohannis în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

”Tinând cont că suntem un partid de centru-dreapta, vom vota cu un președinte de dreapta, actualul presedinte Klaus Iohannis”, a fost anunțul președintelui PMP Piatra-Neamț, Cristi Sauciuc.

”Nu boicotam, nu stăm acasă, noi votăm împotriva PSD! Votul este un drept fundamental al nostru, al fiecăruia, și trebuie exercitat. Știu sigur că votantul PMP este unul inteligent, un votant responsabil, un votant 100% de dreapta. De aceea cred, că este important ca în acest tur doi, al alegerilor prezidențiale, să ne îndreptăm susținerea către actualul președinte, Klaus Iohanis. PMP și PNL au semnat la nivel național, un acord de colaborare politică, prin care Guvernul Orban se angajează să pună în aplicare proiectele importante ale Mișcării Populare. Pmp-isti, nu uitați! Suntem mulți, dar deștepți”, a declarat președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilecu.

În județul Neamț, 11.453 alegători l-au votat pe Theodor Paleologu în primul tur la prezidențiale și, tradițional, ar trebui să iasă la vot și în turul al doilea și să îl aleagă pe Klaus Iohannis.

Read Previous

Scrisoare tulburătoare din Diaspora: ”Merg la culcare într-o țară care nu e a mea, departe de mama mea…”

Read Next

Durere în cot la CJ Neamț! Nici un semafor în intersecția morții de la Girov!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *