ISSN 2457 - 3973

E groasă rău la Roznov!

Situație explozivă în orașul Roznov! Am primit pe adresa redacției un dosar consistent și cu date extrem de precise care, dacă se confirmă, va produce un adevărat cutremur în administrația locală, județeană și centrală!

Informațiile care au ajuns la noi și care, repet, sunt însoțite de date extrem de precise cu acces la documente publice, fac trimitere la aleși locali și județeni, parlamentari, reprezentanți ai instituțiilor publice dar și ai mediului de afaceri. Este descris mecanismul unei afaceri la capătul căreia se vorbește de peste 7 milioane de euro!

Pentru că datele sunt halucinante, studiem cu atenție și precauție toate informațiile furnizate redacției newsallert.ro, având în vedere gravitatea faptelor și numele celor care apar! Vom reveni!

Articolul anterior

Sute de deținuți dintr-o închisoare afgană au fost eliberați de un comando taliban! Ghici unde vin?

Articolul următor

George Harabagiu revine pe ecrane! Confesiunea ultimului mohican, diseara, de la 21.00!

5 Commentarii

  • Bravo!! Asa da! Da-ti oamenilor informatiile de care au nevoie! La puscarie cu gunoaiele care ne-au distrus tara! Bravo, inca o data!

  • MAI AVETI DE FURAT BAH LEPRELOR ORDINARE…!!!?? LUMEA MOARE DE FOAME DIN CAUZA VOASTRA SI VOI II DATI INAINTE CU FURACIUNILE !!! NU MERITATI LA PUSCARIE , CI PE MANA NOASTRA , IN MIJLOCUL POPORULUI SA VA TOCAM NOI MARUNT SI SA VA CALCAM IN PICIOARE FIRA TI MAMA VOASTRA DE NEMERNICI !!

  • As dori sa le ia si averile

  • ne am saturat de mincinosi vrem realizari platim taxe ca la oras dar strazile nu sunt facute traim ca in evul mediu ,cand ploua un picior il scoti si unul il bagi rusine sa le fie nu sunt in stare sa faca o strada de 300 m

  • AFARA CU COMUNISTII

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular