ISSN 2457 - 3973

E vineri dimineață, iar apa tot nu curge în Piatra Neamț! Școlile și grădinițele – focare de infecție! La fel și spitalul! Răspunde cineva?

Este vineri dimineață, ora 07.00, iar apa se încăpățânează să curgă la robinetele pietrenilor. De la momentul apariției avariei la magistrala de aducțiune au trecut aproape 40 de ore. Directorul companiei ApaServ a dat trei termene de reluare a furnizării apei. Prima dată a  joi dimineață, în jurul orei 04.00. Apoi s-a avansat ora 19.00 iar în final, directorul Cătălin Dughir a spus că cel mai târziu vineri dimineață va fi apă. Dar nu este! Iar directorul Dughir, care răspundea cu amabilitate, ieri, la telefon, astăzi nu o mai face.

În tot acest timp, zeci de mii de pietreni sunt disperați pentru că nu mai au apă pentru igiena corporală sau pentru wc-uri. Copiii se duc la școli sau grădinițe, unde primesc și mâncare, deși unitățile au devenit adevărate focare de infecție din cauza lipsei apei.

La Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț se mai operează? Pacienții care și așa se află în suferință au apă penntru igienă? Dar la toalete este apă? Mâncarea de la spital în ce condiții este preparată?

Așa cum ne-am obișnuit, pentru acest haos care a pus stăpânire pe municipiul Piatra Neamț nu va răspunde nimeni!

Articolul anterior

Furnizarea apei potabile în Piatra Neamț, cel mai probabil vineri dimineață! S-a oprit apa și la Gârcina și Girov!!!

Articolul următor

Un nou termen pentru furnizarea apei în Piatra Neamț: ”vineri, în jurul prânzului”…

10 Commentarii

 • Doamne

 • Și mai avem și apa cea ma scumpa din tara. Pierderile, cine le plătește???

 • Daca pana diseara, la ora 20.00, nu avem apa, sunteti dispusi sa iesiti in strada cu pungute pline de kkt, sa le asezam in puncte strategice din oras?

 • De acord cu pungile lăsate pe scările Apaserv.

 • Deși avem cea mai scumpa așa zisa apa potabila , tot cu acele conducte vechi de pe timpul răposatul.ui …Noroc ca sa făcut ceva pe timpul lui.
  Acum ȘMECHERII cu salarii de milioane nu pot înlocui acele țevi care sa recunoaștem , nu pot tine o veșnicie ,
  sa facă și astialalti țevi care sa tina pe puțin 30 ani , nu țevi care țin 3/ 7 luni.

 • Cum bine spune cineva trebuie mers la compania de apa si fugariti incompetentii. Cu toți la ora 8.

 • nici azi nu vom avea apa ,DUGHIR E UN INCOMPETENT

 • cel mai bun loc de pus pungutele ,e la mincinosii de la Apa Serv

 • Astăzi am aflat stupefiata ca apa va fi luată pana luni pentru ca domnii de la apa serv sunt liberi în week end.se poate asa ceva? Sa va fie rusine incompetentilor….

 • Rusine tuturor cetatenilor acestui oras ca v.ati lasat pe mana unor asemenea oameni sa conduca o companie a orasului de interes vital. nimeni nu ia atitudine impotriva nepotismului si politicienilor cu care e plin apaservul. nici un specialist nu mai e. si va fi si mai rau!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *