ISSN 2457 - 3973

Furnizarea apei potabile în Piatra Neamț, cel mai probabil vineri dimineață! S-a oprit apa și la Gârcina și Girov!!!

Directorul companiei ApaServ a confirmat, pentru newsallert.ro, previziunile pesimiste pe care le-am făcut încă de dimineață. Reluarea furnizării apei potabile către consumatorii din Piatra Neamț se va face cel mai devreme vineri dimineață.

”Am primit acea vană și am început montarea ei către seară. Este o lucrare complexă care necesită timp. Estimă că fixarea finală a vanei se va termina în jurul orei zero după care va începe umplerea instalațiilor, proces care va dura circa două ore. Deci noi spunem că va fi apă la robinete la primele ore ale dimineții”, a declarat, pentru newsallert.ro, Ionuț Cătălin Dughir, directorul ApaServ.

Situația s-a extins însă și în comunele Girov și Gârcina unde, potrivit purtătorului de cuvânt al companiei, Alina Petrariu, ”va fi sistată furnizarea apei până la ora 02.00 din dimineața zilei de vineri”.

Articolul anterior

Opt copii din Neamț au dispărut de acasă în luna februarie

Articolul următor

E vineri dimineață, iar apa tot nu curge în Piatra Neamț! Școlile și grădinițele – focare de infecție! La fel și spitalul! Răspunde cineva?

3 Commentarii

  • CE SA FACEM DACA DOREL ESTE PREZENT INTODEAUNA NOI CEI CE II TINEM IN SPATE PE CEI DE LA APASEV TRBUE SA ACCEPTAM SA STAM DOUA ZILE FARA APA SE GINDESTE DL DURGHIR CUM SE DESCURCA O FAMILE CU COPII MICI? NE MAI INTRBAM DE UNDE ATITEA BOLI SI ASA APA POTABILA NUMAI APA POTABILA NUI DAR NE INFORMEAZA CINEVA DE ACEST LUCR NU EI STIU SA NE IA CEL MAI SCUMP METRU CUB DE APA DIN TARA NU SA NE ASIGURE SI CEA MAI BUNA APA!

  • Care vineri?

  • Da durează așa mult ca unu e cu sapa si 10 cu mapa!Daca nu sunteți competenți sa realizați o lucrare de o așa ” mare amploare” in timp util,plecați acasă ,atata știți sa faceți ,sa scumpiți apa,asta e lucru cel mai bine știut de ApaServ.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *