ISSN 2457 - 3973

Echipa PSD pentru Primăria Piatra Neamț: primar Liviu Harbuz – viceprimar Luminița Vîrlan

Conducerea PSD Neamț a prezentat, vineri, echipa pe care o susține pentru conducerea Primăriei Piatra Neamț în mandatul 2016 – 2020. Dacă pentru funcția de primar nu mai era o noutate candidatura deputatului Liviu Harbuz, pentru funcția de viceprimar a fost prezentată profesoara Luminița Georgeta Vîrlan, președinte interimar al organizației PSD Piatra Neamț.

Odată cu prezentarea echipei de conducere a primăriei pentru viitoarea legislatură, deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț a anunțat și înscrierea în partid a chirurgului Alexandru Juncu, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Doctorul Juncu va candida pe lista pentru Consiliul Local Piatra Neamț.

”Pentru cei care au interese personale iar proiectul partidului nu contează, nu au fost de bun augur propunerile făcute de societatea civilă, oamenii pe care îi propunem pentru consiliile locale. Orice plecare nu ne bucură. Dar toate plecările care au fost nu produc pagube PSD Neamț, nici electorale şi nici de imagine. Proiectele politice ale Aureliei Simionică şi a lui Vlad Marcoci nu coincid cu cele ale PSD şi, mai grav, nu coincid cu cele ale cetăţenilor judeţului Neamţ. Pe de altă parte, prin venirea Luminiţei Vîrlan, PSD s-a întărit considerabil. De aceea, echipa pe care o propunem cetățenilor din Piatra Neamț este primar Liviu Harbuz și viceprimar Luminița Vîrlan. Avem încredere în ei, am încredere în capacitatea lui Liviu Harbuz de a scoate primăria din gaura în care este astăzi şi de a duce primăria pe calea bună”, a declarat deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț. 

Punerea în scenă a afecţiunii este prin definiţie ipocrită şi de aceea nu voi aduce foarte multe mulţumiri. Voi mulțumi membrilor PSD care au avut prin preşedintele organizaţiei judeţene încredere de a-mi acorda funcţia de preşedinte la PSD Piatra Neamţ. Vin din Partidul Democrat, după un an şi ceva de independenţă, în Partidul Social Democrat. Ceea ce a contat pentru mine a fost ideea de democraţie. Ideea de democraţie consfinţeşte ideea de putere a poporului. La momentul acesta, cred că programul lansat de PSD demonstrează ideea de politică inteligentă. Contează foarte mult și ideea de echipă pentru mine, și ideea de om. Iar candidatul PSD pentru Primăria Piatra Neamţ, Liviu Harbuz este o persoană pe care o cunosc din vremea liceului”, a declarat Luminița Vîrlan, președintele interimar al PSD Piatra Neamț. conf presa PSD Neamt

”Îl cunosc pe Liviu Harbuz din şcoală, suntem prieteni deci îl sprijin pentru ca asta fac prietenii. Sunt și medic, el este medic, deci iar îl sprijin pentru că asta face o breaslă”, a spus doctorul Alexandru Juncu, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. 
”Echipa lui Liviu Harbuz pleacă de la lipsurile pe care le are municipiul Piatra Neamţ. Eu voi merge cu această echipă peste tot acolo unde vor fi întâlniri cu cetăţenii din Piatra Neamţ, vom face acele întâlniri cu cetăţenii pentru că trebuie așa ceva. Sunt în echipa domnului Harbuz şi voi merge alături de el în campanieși voi spune tuturor că să îl voteze”, a spus Ion Rotaru, fostul primar al municipiului Piatra Neamț.
”Salut numirea doamnei Luminița Vîrlan ca președinte al PSD Piatra Neamț și am toată încrederea în echipa pe care o formează alături de Liviu Harbuz pentru Primăria Piatra Neamț. Venirea ei în PSD ca și a domnului Alexandru Juncu reprezintă un câștig pentru partid”, a declarat deputatul Ioan Munteanu, coordonatorul campaniei electorale a PSD Neamț.
Piatra Neamţ are nevoie de o nouă viziune care trebuie să se bazeze pe sănătate, educaţie, un mediu de afaceri puternic şi sănătos, iar atunci când vorbim despre cele două domenii importante unde Piatra Neamț este deficitar – educaţie şi sănătate – sunt foarte fericit că, alături de mine, în echipă să se afle doamna profesor Luminița Vîrlan iar când vorbim de strategia pentru sănătate să îl avem alături de doctorul Alexandru Juncu. Mi-am propus să avem un consilier local cu competenţe în fiecare domeniu dar şi oameni onești. Relaţiile de prietenie respect şi preţuire pe care le am cu Luminița Vîrlan şi Alexandru Juncu sunt vechi, ne leagă amintiri frumoase, ne dorim cu toţii ca oraşul Piatra Neamț să înflorească aşa cum era odată, verde, înfloritor dar mai ales un oraș în care intelectualii aveau un cuvânt de spus. Vrem ca cetăţenii să aibă un cuvânt greu de spus când vine vorba de comunitatea lor. Am învăţat mult în zona politică de la Ion Munteanu şi multe în administraţie de la Ion Rotaru”, a spus deputatul Liviu Harbuz, candidatul la funcția de primar. 
Lista de candidați ai PSD Neamț va fi depusă la Biroul Electoral Județean Neamț, cel mai probabil pe 25 sau chiar pe 26 aprilie, ultima zi care permite acest lucru.

Articolul anterior

Mugur Cozmanciuc – candidatul PNL la președinția CJ Neamț! Marcoci: Îl susțin pe Mugur Cozmanciuc!

Articolul următor

Asfaltările și reabilitările străzilor, prioritățile administrației din Piatra Neamț

17 Commentarii

 • Felicitari! O echipă puternică ,reprezentată de doi oameni de valoare!Succesul va fi susținut de marea familie social democrața din Piatra Neamț!

 • O #ECHIPĂ puternică, profesionistă, menită a aduce #SCHIMBAREA atât de necesară în administrația publică locală! Felicitări și succes deplin!!

 • Oameni de valoare ,cu notorietate ,cu multe realizări in administrația locală și centrală! Vom fi alături de dumneavoastră si ne vom implica responsabil in campania electorală care a început ,pentru a câștiga primăria Piatra Neamț! Mult succes noii echipe !

 • O echipă luptătoare care va fi câștigătoare! Mult succes! Vom avea un primar și un viceprimar care vor reforma partidul și vor fi câștigători! Încredere, PSD!

 • Echipa PSD Neamt este cea mai numeroasa, mai veche si mai valoroasa prin experienta si calitatea membrilor sai, comparativ cu alte echipe politice la nivel judetean. Daca este cunocut faptul ca membrii PSD sunt cei mai numerosi, nu la fel de popular este faptul ca majoritatea lor sunt scoliti pana in 2004, cand inca se invata serios carte in scoala romaneasca! Felicitari liderilor PSD ca au puterea reorganizarii si reusesc sa inlocuiasca rapid pe cei care nu au venit in partid sa slujeasca principiile social-democratice, ci doar din interes personal! Trebuie sa recunosc, cu sincera admiratie, ca membrii si liderii nou prezentati sunt cu mult mai valorosi intelectual, ca statut social si potential diplomatic decat cei care au ales sa plece din PSD si, astfel, sa dispara iremediabil in curand de pe intreaga scena politica! Principial, acelei parti de bun simt a poporului nu ii plac oportunistii si tradatorii! Succes deplin, PSD!

 • O echipa valoroasa, profesionista, imbatabila – succes garantat.

 • O echipa puternica cu oameni de valoare. Mult succes !

 • Oameni de valoare ,cu notorietate ,cu multe realizări in administrația locală și centrală! Suntem alături de dumneavoastră.Ne vom implica in campania electorală care a început !Vom câștiga primăria Piatra Neamț! Mult succes noii echipe !

 • doamna paduraru, sindicalista, sustine prostii, ori daca nu habar nu are de legea electorala.a afirma pe 16 aprilie 2016 ca pentru psd a inceput campania electorala cand prin lege este 04.05.2016 este o incalcare a legii si candidatii respectivi trebuie scosi din cursa.dumneaei se si vede consiliera locala si spune ca vom face.astia sunt toxicii din pcr trecuti la psd.

 • Oameni de valoare ,cu notorietate ,cu multe realizări Vom fi alături de dumneavoastră! Mult succes !

 • O echipa puternica ce trebuie sa fie invingatoare!!

 • O echipa de succes !!! De asta are nevoie Piatra Neamt si implicit județul Neamt !!

 • Un om cu caracter si valoare s – a alăturat echipei PSD! Felicitări

 • Avem nevoe de oameni pragmatici si mai putin slujbasi.

 • O echipa imbatabila, de neinvins. Mult succes!

 • Uram succes acestei echipe, care cuprinde oameni seriosi, competenti si cu idei novatoare.

 • O #echipa care va aduce #schimbarea mult asteptata. Mult succes si putere de munca !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.