ISSN 2457 - 3973

Mugur Cozmanciuc – candidatul PNL la președinția CJ Neamț! Marcoci: Îl susțin pe Mugur Cozmanciuc!

Înscrierea în PNL Neamț a deputatului Vlad Marcoci nu schimbă cu nimic ecuația candidaturii președintelui filialei, deputatul Mugur Cozmanciuc, la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț. Cel mult, Marcoci ar putea fi parte a echipei care va candida, ca listă, pentru legislativul județean însă Cozmanciuc rămâne ”cert, definitiv și irevocabil” opțiunea pentru conducerea județului.

De altfel, atât Mugur Cozmanciuc cât și Vlad Marcoci au subliniat, joi, acest aspect.

”Ca să înlătur orice speculații care ar putea fi făcute pe acest subiect vreau să clarific din start un lucru: domnul deputat Vlad Marcoci se alătură PNL pentru a colabora cu noi, nu s-au făcut negocieri pe funcții, ci susține candidatura mea la președinția Consiliului Județean. Vom face împreună echipă pentru a reprezenta cât mai bine și eficient interesele județului Neamț”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

”Așa cum a punctat și domnul Mugur Cozmanciuc venirea mea în PNL nu este  rezultatul unor negocieri pentru vreo funcție politică, ci mă alătur echipei liberale pentru că îl susțin pentru candidatura la președinția Consiliului Județean și sunt convins că va fi câștigător. Am încredere că sub conducerea lui Mugur Cozmanciuc, din calitatea de președinte al Consiliului Județean Neamț, se poate realiza proiectul Neamț 2020”, a declarat deputatul Vlad Marcoci.

Articolul anterior

Au început lucrările pe terenul unde va fi construit mega-mall-ul din Piatra Neamț

Articolul următor

Echipa PSD pentru Primăria Piatra Neamț: primar Liviu Harbuz – viceprimar Luminița Vîrlan

2 Commentarii

  • oribil acest deputat,mut in parlament si fara simt in judet.este un om plastelina care poate fi mulat dupa orice chip.a jefuit cu pdl,psd acum trece la pnl.asemenea exemplare trebuie sa dispara din politica nemteana.pana de curand, un tanar care se lanseaza in politica il prezenta ca model.a fost voluntar sa-i faca campanie in 2012.ma bucur ca nu m-am inselat cand l-am combatut pe acel tanar si i-am cerut sa caute alt model.

  • Cu siguranta d-l Marcoci va aduce prin venirea sa la liberali, prin expertiza si experienta domniei sale, un bun aport la cheltuirea banilor publici prin firmele controlate de el. . . La „liber ” caci vorbim de liberalism…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular