ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan, laudatio pentru noul președinte al CJ Neamț!

Fostul președinte al CJ Neamț, Emilia Arcan, a predat mandatul noului președinte, Ionel Arsene, cu un discurs tip laudatio.

Primul care a avut însă cuvântul a fost Ionel Arsene care, din postura de proaspăt președinte al CJ Neamț, i-a mulțumit Emiliei Arcan.

Îi mulţumesc Emiliei Arcan pentru felul în care a condus CJ Neamţ până acum. A avut un mandat bun, de succes şi ne-a făcut să ne mâmdrim că a condus CJ Neamţ aşa cum noi, cei din PSD, avem pretenţia. A fost prima femeie preşedinte de CJ din ţară”, a spus Ionel Arsene într-o conferință de presă.

Emilia Arcan, prezentă și ea la conferință a avut un discurs într-o notă de nostalgie dar și de mulțumire față de președintele PSD.

”Am ținut în mod deosebit să rămân la conferința de presă pentru a vă mulțumi dumneavoastră, în calitate de președinte al PSD Neamț, pentru că dumneavoastră ați fost cel care mi-a încredințat încrederea de a reprezenta această instituție de prestigiu. Eu zic că am făcut cinste atât timp cât am ocupat funcția de vicepreședinte la CJ în perioada 2012 -2015, iar din 2016 funcția de președinte al CJ. Sunt foarte multe proiecte pentru perioada următoare, începute de mine ca președinte, de consilieriI județeni, proiecte pe care dumneavoastră cu echipa de vicepreședinți și consilieri județeni trebuie să le duceți mai departe. Știu că proiectele dumneavoastră sunt mărețe și sunt benefice pentru locuitorii județului Neamț. Aveți o misiune destul de grea. Sunt convinsă că alături de această echipă puternică veți duce la îndeplinire proiectele și în 2020 o să fiți mândru că ați fost înconjurat de o echipă puternică pe care o meritați. Ați fost, sunteți și rămâneți președintele nostru, al PSD, și de astăzi și președinte al CJ Neamț”, a spus fostul președinte al CJ Neamț, Emilia Arcan.

Articolul anterior

Misterul pixelului verde de la votul din Consiliul Local Piatra Neamț

Articolul următor

Ionel Arsene, președinte al CJ Neamț: ”Sunt deschis la un dialog constructiv cu toți consilierii”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *