ISSN 2457 - 3973

Emilia Arcan (senator PSD Neamț): ”S-a făcut dreptate în procesul pentru hotarul județului!”

S-a făcut dreptate în procesul pentru hotarul județului, a declarat Emilia Arcan (senator PSD Neamț) la aflarea veștii că instanța a dat dreptate, definitiv, județului Neamț în procesul cu Harghita privind Cheile Bicazului.

”Astăzi, sute de familii din Bicaz Chei, Jud. Neamț, ale căror terenuri erau disputate în instanță pe nedrept, la cererea autorităților din Gheorghieni, au primit sentința definitivă și irevocabilă mult-dorită:
pământul le rămâne în proprietate, așa cum a fost dintotdeauna și cum trebuie să fie! Limita hotarului dintre Neamț și Harghita a fost mult disputată în instanțele de judecată circa un deceniu. A fost un proces greu, cu multe păreri, cu sentințe contradictorii, dar până la urmă dreptatea învinge”, a subliniat senatorul Emilia Arcan.

Parlamentarul nemțean a adăugat că dreptatea s-a făcut datorită corectitudinii și rigurozității magistraților și probelor incontestabile depuse de către apărătorii județului Neamț.

”Să fiți sănătoși, oameni buni, locuitori din această zonă mirifică, să vă stăpâniți pământul, iar noi, nemțenii, să fim mândri că tot ce e al nostru, al nostru rămâne!
Hotarul județului Neamț e după Cheile Bicazului! Felicitări tuturor autorităților, a celor care au muncit pentru obținerea acestei sentințe corecte!”, a mai spus Emilia Arcan, senator PSD Neamț.

Articolul anterior

Primăria Piatra-Neamț, anunț de ultima oră: Se redeschid creșele! Iată detaliile!

Articolul următor

Senatorul PSD Emilia Arcan, cu ocazia Zilei Tricolorului: La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *