ISSN 2457 - 3973

Evopack – firma pietreanului Cosmin Vacariu – va sponsoriza clubul de fotbal CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ

Evopack România, firma pietreanului Cosmin Vacariu, va sponsoriza clubul de fotbal CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ.

„În primul rând vreau să mulţumesc conducerii clubului pentru că acceptat să ne alăturăm şi noi ca sponsori ai clubului. Sper la un parcurs cât mai bun al echipei iar sprijinul financiar al nostru, al sponsorilor, să fie de bun augur. Principalul factor care m-a motivat să venim alături de echipă este în principalul conducerea clubului care are obiective foarte clare. Pe lângă asta, eu sunt şi microbist, iubitor al fenomenului, şi îmi face o deosebită plăcere să iau parte la acest frumos şi curajos proiect. Sper ca şi alţe companii să se alăture clubului pentru că noi, persoanele din mediul privat suntem datoare mediului din care facem parte să întoarcem acel ceva prin sponsorizări. Urez mult succes echipei în noul sezon, sper ca publicul nemţean să se bucure de fotbal de calitate şi rezultate cât mai pozitive”, a declarat Cosmin Vacariu, managerul şi proprietarul Evopack România, într-o conferinţă de presă organizată de clubul de fotbal.

Potrivit conducerii CSM Ceahlăul Piatra-Neamţ, în perioada următoare vor fi prezentaţi şi alţi sponsori care doresc să sprijine clubul pietrean.

Compania Evopack a fost fondată de Cosmin Vacariu, în anul 2015.

Evopack este singurul producător din Neamţ de ambalaje 100% degradabile şi ecologice și lucrează, între alţii, cu lanțurile de restaurante Mesopotamia, McDonald’s, Spartan, KFC, NoodlePack sau Covrigăriile Luca.

Cosmin Vacariu, foto centru

Articolul anterior

Anunţ sistare furnizare apă potabilă în comuna Bălţăteşti

Articolul următor

Gabor, Mihuţ şi Pascal – traficanţii de droguri din Neamţ din cauza cărora a murit fata de 16 ani – arestaţi preventiv

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular