ISSN 2457 - 3973

Ex-ministrul Andrei Gerea sparge liniştea din ALDE Neamț! Candidează la parlamentare cap de listă!

Şansele reduse ale ALDE Neamț de a obține, la redistribuire, un parlamentar se vor spulbera odată cu oficializare candidaturii aici a fostului ministru Andrei Gerea. Pe post de Agamiță Dandanache, fostul ministru nu şi-a găsit loc în nici o organizație din țară cu pretenții şi a fost trimis tocmai la Neamț, organizație cu rezultate modeste şi la alegerile locale.

Şi-aşa dezlânată şi împărțită în tabere, cu excluderi sau plecări voluntare, organizația ALDE Neamț se vede în postura de a investi resursele umane şi financiare pentru un candidat care după campanie va uita județul Neamt.

Dacă aveam dubii cu privire la şansele ca ALDE Neamț să obțină un post de deputat, acum avem certitudinea că acest lucru nu se va întâmpla!

Vom reveni!

Articolul anterior

Premiera ”Cum vă place”, de William Shakespeare, deschide Festivalul de Teatru de la Piatra Neamț. Vezi programul complet al Festivalului

Articolul următor

Ce au făcut pompierii ISU Neamț în ultimele 24 de ore

Un comentariu

  • multumim lui tariceanu ca a ajutat filiala alde neamt prin numirea de candidat de la centru.si ce candidat,fost ministru plin de abnegatie si o adevarata locomotiva pentru alde la neamt.sigur scoate doi deputati si un senator.felicitari lui asaftei ca a dovedit in fata conducerii centrale ca este un lider adevarat si poate rezolva orice situatie indiferent de natura ei.alde este a treia forta politica in judetul neamt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.