ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV A fost numit noul director al Școlii Postliceale Sanitare din Piatra Neamț! Vezi cine este!

 

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Neamț a numit astăzi, cu delegație, noul director al Școlii Postliceale Sanitare de Stat din Piatra Neamț, Este vorba de profesoara Irina Gângă, fost director adjunct al Colegiului Tehnic Forestier din Piatra Neamț.

Profesorul Viorel Stan, inspectorul general al ISJ Neamț a confirmat pentru newsallert.ro această știre.

”Ne-am dorit ca noul director al Școlii Postliceale Sanitare să continue activitatea începută acolo de Mihai Floroaia, acum inspector școlar general adjunct. Eu spun că am luat cea mai bună decizie și avem încredere în doamna directoare Irina Gângă”, a declarat, pentru newsallert.ro, profesorul Viorel Stan, inspectorul școlar general al județului.

Vinerea trecută, Mihai Floroaia a fost avansat din funcția de director al Școlii Postliceale de Stat din Piatra Neamț în cea de inspector școlar general adjunct, în locul Gabrielei Banu. Aceasta din urmă nu a participat la concursul organizat de Ministerul Educației pentru funcțiile de adjuncți și în condițiile în care era și membru al PNL, avea toate motivele să aștepte eliberarea din funcție.

 

(G. APETRII)

Articolul anterior

Ambulanţă în flăcări!

Articolul următor

Zeci de șoferi rupți de beți pe șosele din județul Neamț! Recordul: 1,83 în aerul expirat!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular