ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Emilia Arcan îşi pregăteşte candidatura la Primăria Piatra Neamţ!

Emilia Arcan, preşedinta organizaţiei de femei a PSD Neamţ – vicepreşedintă la nivel naţional – şi viitor senator (este pe prima poziţie a listei social-democraţilor nemţeni) îşi pregăteşte încet şi sigur candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ.

În primă fază, aceasta a primit conducerea de facto a organizaţiei PSD Piatra Neamţ în urmă cu aproape două luni. Emilia Arcan a spus în treacăt acest aspect, vinerea trecută, la conferinţa de presă, dar ştirea a trecut neobservată.

Apoi s-a născut firesc întrebarea de ce se agită atât de mult în această campanie în condiţiile în care ocupă prima poziţie a listei la Senat care îi asigură fără probleme mandatul de parlamentar. Ar fi putut sta liniştită şi să se ocupe de cu totul alte probleme, dar Emilia Arcan şi-a luat rolul în serios.

Peste toate acestea a răsuflat o informaţie chiar din interiorul PSD Neamţ potrivit căreia au existat colegi care i-au cerut Emiliei Arcan să îşi asume un rol aproape imposibil: de a aduce pentru prima dată în partid funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ.

În aceste condiţii, am contactat-o pe Emilia Arcan pentru a ne răspunde la întrebarea dacă va candida la funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ în anul 2020. Răspunsul confirmă informaţiile noastre.

”Am constituit pe parcursul celor 2 luni de zile de când am preluat organizaţia municipală o structură foarte solidă. Mi s-a trasat o sarcină deosebit de grea, să scot un scor foarte bun la alegerile parlamentare în Piatra Neamţ. Foarte multă lume mi-a adresat întrebarea de ce mă agit atâta în condiţiile în care sunt prima pe listă. Scopul meu este altul. Vreau şi eu să mă mândresc cu acest oraş frumos, înconjurat de atâta natură, spiritualitate, cultură. Este păcat să trăim într-o zonă atât de frumoasă dar în întuneric. Colegii m-au încurajat în acest proiect şi mi-au spus să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ”, a declarat, pentru newsallert.ro, Emilia Arcan.

Unii ar putea spune că mai este cale lungă până la alegerile din 2020 însă în politică, orice zi contează iar acest lucru pare să fie înţeles de Emilia Arcan.

Rămâne de văzut ce proiecte va reuşi să promoveze, din calitatea de senator, pentru Piatra Neamţ, dar şi cu ce oameni se va înconjura în acest proiect. Asta pentru că victoria este întotdeauna a echipei iar eşecul este personal!

Articolul anterior

Petrecere mobilizatoare la PSD Piatra Neamţ!

Articolul următor

DNA: Jumătate din Biroul Poliției Rutiere Piatra Neamț a luat mită!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *