ISSN 2457 - 3973

Petrecere mobilizatoare la PSD Piatra Neamţ!

Emilia Arcan, candidat pe primul loc la Senat din partea PSD a organizat, luni seara, o petrecere la care a invitat cei mai importanţi agenţi electorali ai organizaţiei de Piatra Neamţ. Astfel, preşedinţii celor 75 de organizaţii de cartier alături de prim-vicepreşedinte, de preşedintele organizaţiei de tineret, cel al organizaţiei de pensionari şi preşedinta organizaţiei de femei au fost invitaţii Emiliei Arcan la un pahar de vorbă şi nu numai.

La această întâlnire au venit şi liderii filialei PSD Neamţ, preşedintele Ionel Arsene şi deputatul Ioan Munteanu dar şi alţi candidaţi social-democraţi care au stat de vorbă cu cei prezenţi.

Întâlnirea a fost şi rol informativ şi de prezentare a modului în care trebuie să se implice în campania electorală şi, pentru cei care sunt în secţiile de vot, în procesul electoral.

”Am avut şedinţa Comitetului Executiv al PSD Piatra Neamţ, un comitet lărgit, cu conducerile celor 75 de organizaţii de cartier. Am constituit pe parcursul celor două luni de zile, de când am preluat organizaţia municipală, această structură. Urmează instruiri pe fiecare organizaţie de la cum trebuie să se prezinte în secţiile de votare oamenii noştri şi modul cum acţionăm în campanie. Am o sarcină deosebit de grea, să scot un scor foarte bun la alegerile parlamentare din Piatra Neamţ”, a declarat Emilia Arcan.

Articolul anterior

Poliţia Neamţ le dă cu tifla cârcotaşilor!

Articolul următor

EXCLUSIV Emilia Arcan îşi pregăteşte candidatura la Primăria Piatra Neamţ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *