NewsAllert :

  • 5 februarie 2023

ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV!!! Laurențiu Leoreanu și consilierii independenți s-au înscris în PNL!

 

Lovitură așteptată pe piața politică nemțeană! Primarul de Roman, Laurențiu Leoreanu și toată echipa de consilieri locali romașcani și-au depus, luni, adeziunea la Partidul Național Liberal! Știrea a fost confirmată de surse din conducerea PNL Roman. Deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț a promis că va face pentru www.newsallert.ro precizări în acest sens.

Discuțiile dintre Laurențiu Leoreanu și conducerea PNL Neamț au început încă de acum două luni de zile. Se pare că Leoreanu va fi vârful de lance pentru președinția Consiliului Județean Neamț la alegerile din 2016.

Vom reveni!

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

Negociază PSD cu Laurențiu Leoreanu? La Primăria Piatra Neamț, așteaptă momentul ”prielnic”! (interviu cu deputatul Ionel Arsene, președinte PSD Neamț)

Articolul următor

EXCLUSIV Laurențiu Leoreanu confirmă: 3 consilieri județeni, 10 consilieri locali și aproape 4.000 de oameni vin cu mine în PNL!

2 Commentarii

  • UN PDL IST PRIMIT IN PNL ?! Bravo PNL ! Ati distrus partidul ! Pentru functia de deputat pt cei doi conducatori veniti de pe alte meleaguri ati calcat in picioare tot !

  • Cine esti tu bai GICA ? GICA cine esti tu ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *