ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Un deputat A DEMISIONAT din PSD Neamț

PSD Neamț a intrat în vrie, după pierderea alegerilor europarlamentare și, acum, a celor prezidențiale. Nu doar aceste aspecte stau la baza unor decizii pe care membri marcanți sau cu funcții importante le-au luat. Sau le vor lua!

De ziua onomastică, un parlamentar ales pe listele PSD Neamț și-a făcut un cadou neobișnuit. Sau a ținut să le facă altora acest cadou.

Deputatul Neculai Iftimie a demisionat din PSD Neamț și, deocamdată, a ales să rămână independent, susțin surse extrem de bine informate.

Anunțul oficial îl va face luni, de la pupitrul Camerei Deputaților. Dar decizia este luată și înaintată, chiar dacă la noi a ajuns în acest moment doar pe surse.

Despre acest aspect nu a vorbit nimeni, deocamdată, din PSD Neamț. Nici parlamentarul nemțean nu a motivat-o încă iar telefonul mobil este închis sau în zonă fără semnal, la Negulești.

Motivele care, probabil, nu vor fi spuse niciodată oficial, țin de modul în care a fost condusă organizația PSD Neamț, despre apariția și promovarea unor ”intruși”, despre lipsa de comunicare pe diferitele paliere ale organizației, despre greșelile și aroganțele unora dintre lideri.

Cert este că PSD Neamț nu pierde doar un parlamentar ci și un vot important în Parlament, acolo unde majoritățile sunt fragile.

Nu știm încă pe ce cale politică va merge deputatul Neculai Iftimie, deși avem, oarecum, indicii clare despre traseul pe care l-a ales.

 

Articolul anterior

Blatul dintre Amedeo Dulamă și PSD din Consiliul Județean, confirmat de un coleg de partid

Articolul următor

O hoață este căutată de polițiștii din Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *