ISSN 2457 - 3973

Excursie la Disneyland și Legoland, de la Mega Travel Piatra-Neamț

Târâmul fermecat al parcurilor de la Disneyland Paris sau cele de la Legoland (Germania) sunt visul oricărui adult dar mai cu seamă a oricărui copil.

Cine a fost o dată, negreșit vrea să se întoarcă la oricare dintre parcuri.

Însă în momentul în care ai ocazia să mergi în aceeași excursie și la Disneyland dar și la Legoland, este mai mult decât un vis.

Agenția de turism Mega Travel Piatra-Neamț descoperă lumea și o aduce în același univers, pentru mici sau mari.

Excursia la care ați visat poate de o viață sau pe care vreți să i-o oferiți copilului dumneavoastră vă este oferită de Mega Travel Piatra-Neamț.

”Vă invităm să descoperiți tărâmul poveștilor și al copilăriei, să ne bucurăm împreuna de personajele Disney și universul Legoland într-o aventură educativă, interculturală, care ne va îmbogăți cufărul cu amintiri speciale, impresii de călătorie, informații pentru noua generație ,,traveler’s mind “! Te așteptăm sa descoperi alături de noi experiențe ce te vor ajuta să devii un călător inteligent, dezvoltat personal, să-ți formezi în același timp o cultură turistică dar și inedite hărți mentale”, a declarat Iulia Șerban, coordonator al grupului și totodată administrator al Agenției Mega Travel Piatra-Neamț.

Sediul agenției se află vis-a-vis de Teatrul Tineretului iar aici puteți găsi oferte turistice pe toate gusturile și buzunarele.

Articolul anterior

Șoferi beți și fără permis, prinși la Piatra-Neamț, Pipirig și Trifești

Articolul următor

Un bătrân din Neamț a murit după ce casa i-a luat foc de la o lumânare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *