ISSN 2457 - 3973

Un bătrân din Neamț a murit după ce casa i-a luat foc de la o lumânare

Un bătrân în vârstă de 73 ani, din localitatea Adjudeni, a fost găsit carbonizat în propria casă care a fost distrusă de un incendiu, în noaptea de joi spre vineri.
Purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, sublocotenentul Irina Popa, a declarat că pompierii au constatat în momentul în care au ajuns la fața locului că incendiul se manifesta generalizat la toată casa.
”Aseară, în jurul orei 01.18, pompierii de la Detașamentul Roman au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locuință în satul Adjudeni, comuna Tămășeni. Militarii s-au deplasat la locul solicitării cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Când au ajuns la locul intervenției, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o casă care nu era racordată la rețeaua de energie electrică. Incendiul s-a extins și la o anexă gospodarească în care erau materiale combustibile. Pompierii au stins incendiul iar în casă au găsit proprietarul locuinței, un bărbat în vârstă de 73 ani, care din păcate a fost găsit decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, sublocotenentul Irina Popa.
Pompierii au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului ca fiind o lumânare.
În urma incendiului au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 140 mp, bunuri materiale și elemente de mobilier și o anexă gospodarească din lemn de 80 metri pătrați.

Articolul anterior

Excursie la Disneyland și Legoland, de la Mega Travel Piatra-Neamț

Articolul următor

Fără apă pe mai multe străzi din Piatra-Neamț, luni, 28 octombrie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *