ISSN 2457 - 3973

Facilități fiscale pentru pietrenii care au datorii la plata taxelor și impozitelor locale

Consiliul Local Piatra-Neamt a aporobat prin HCL 358/26.11.2015, proiectul inițiat de primarul Dragos Chitic referitor la acordarea de facilitati fiscale pentru anularea in cota de 73,3% a majorarilor de intarziere aferente obligatiilor fiscale principale restante la 30.09.2015. Sunt incluse in aceasta hotarare si majorarile de intarziere aferente obligatiilor de plata principale cu termene de plata de pana la 30.09.2015 stinse pana la aceasta data, constand in creante de natura fiscala datorate bugetului local de catre contribuabilii de pe raza administrativ teritoriala, in
conformitate cu prevederile OUG 44/2015.
Pana la data de 31.12.2015 au fost inregistrate si aprobate un numar de 153 de cereri pentru acordarea facilitatilor mentionate anterior.
Conducerea Primăriei îi invită pe contribuabilii persoane fizice si juridice ce inregistreaza obligatii fiscale restante datorate bugetului local să depuna cereri pentru acordarea facilității privind anularea in cota de 73,3 % a majorarilor de intarziere, avand in vedere ca termenul de depunere a cererilor pentru acordarea facilitatii este 31.03.2016.
„Acordarea de facilități fiscale constituie un sprijin atât pentru persoanele fizice cât si pentru persoanele juridice pentru a despăși perioade mai dificile din punct de vedere financiar. De fiecare dată când legislația va permite vom veni in sprijinul contribuabililor, considerând că autoritatea publică trebuie sa fie un partener corectă atât pentru persoanele fizice cât si pentru agenții economici”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Șoferi rupți de beți pe străzile din Neamț! Nici femeile nu se dau bătute…ci băute….

Articolul următor

Alertă pe râul Bistriţa din cauza unor sloiuri de gheaţă dislocate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular