ISSN 2457 - 3973

Farsa oribilă pe care niște elevi de la Liceul de Arte ”Victor Brauner” Piatra-Neamț i-au făcut-o unui profesor

Luni a fost 1 aprilie și aproape fiecare român s-a gândit să joace o farsă unei rude sau unui prieten. Cele mai multe dintre păcăleli s-au dovedit a fi nevinovate și hazlii însă au fost unele care au întrecut orice măsură.

Este și cazul unui profesor de la Liceul de Arte ”Victor Brauner” Piatra-Neamț (al cărui nume îl vom proteja) căruia i s-a jucat o farsă ce a depășit orice limite. Este adevărat că profesorul în cauză – care predă limba și literatura română – este cunoscut ca fiind un apropiat al elevilor, fiind iubit de către aceștia pentru modul în care relaționează cu ei. Poate acesta a fost motivul pentru care câțiva elevi (se pare că din clasa a XII-a la care este diriginte) s-au gândit să îi ”redecoreze” mașina.

Luni, ca de fiecare dată, profesorul și-a parcat mașina în apropierea liceului și a intrat la ore. În momentul în care a vrut să plece acasă a constatat că mașina sa are cauciucurile dezumflate și este toată plină de hârtie igienică și făină. Omul a înghițit în sec, și-a umflat cauciucurile, a șters cât s-a putut mașina și s-a dus țintă la o spălătorie auto. Nu a făcut tam-tam, nu a cerut conducerii școlii nici o anchetă (așa cum, probabil, ar fi făcut cei mai mulți dintre dascăli). Este drept că în cursul serii de luni avea programată o ședință cu părinții la care nu a mai ajuns. Grozăvia pe care i-au făcut-o elevii a făcut înconjurul liceului, au aflat deopotrivă colegii, elevii și părinții, și toți au pus absența profesorului de la ședința cu părinții pe seama supărării sale.

Un alt profesor de la Liceul de Arte ”Victor Brauner” Piatra-Neamț a avut parte de un ”tratament” mai blând al mașinii, tot de 1 aprilie. Omul și-a găsit autoturismul plin cu stickere colorate iar misiunea sa de a curăța mașina a fost mult mai simplă. Cu toate acestea, și el a fost nevoit să își ducă mașina la spălătorie pentru a o curăța de lipiciul care rămâne în urma dezlipirii stikerelor.

Articolul anterior

Victor Ponta face anunţul începutului de aprilie: ”Premierul Dăncilă s-a înscris în Pro România!”

Articolul următor

Un cartier întreg din Piatra-Neamţ rămâne joi fără apă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *