ISSN 2457 - 3973

Victor Ponta face anunţul începutului de aprilie: ”Premierul Dăncilă s-a înscris în Pro România!”

Victor Ponta a lansat, astăzi, la început de aprilie, anunţul lunii/lumii. Acesta a scris pe pagina sa de facebook că Pro România a mai transferat un fost premier al României: Viorica Dăncilă!
Pentru a face mai credibilă goanga, Ponta a postat, alături de mesaj, şi o fotografie din vremurile în care se afla sub aceeaşi umbrelă social-democrată cu actualul premier.
Iată şi mesajul scris de Victor Ponta: Azi anunţăm un nou nou transfer de marcă la ProRomânia!!! Pe Lista Premierilor de la ProRomânia se adaugă un nou nume! negocierile din weekend cu şefa de cabinet a Vioricăi Dăncila au dat roade / azi s-a decis să nu mai suporte toate abuzurile şi umilinţele lui Liviu Dragnea şi să ne sprijine în Alegerile Europarlamentare ! Bine ai venit Viorica – era şi timpul să te eliberezi de mafioţii şi mincinoşii care te trăgeau în jos! Mândri că suntem Români / Mândri că suntem Europeni”.
Evident, mesajul de mai sus nu este decât o glumă de 1 aprilie a lui Victor Ponta.
Dacă o glumă este şi modul în care se face politică, de către toate partidele, în România, ne vom da seama după rezultatele – dar mai ales prezenţa – de la alegerile europarlamentare, din 26 mai.
Read Previous

A murit șeful revoluționarilor din Piatra-Neamț! În urmă cu un an era implicat într-un scandal cu focuri de armă!

Read Next

Farsa oribilă pe care niște elevi de la Liceul de Arte ”Victor Brauner” Piatra-Neamț i-au făcut-o unui profesor

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *