ISSN 2457 - 3973

Fiica primarului de Roznov, grav accidentată de un biciclist

UPDATE

Potrivit unor surse medicale, investigațiile realizate la spital (inclusiv Computer Tomograf) nu au evidențiat leziuni care să necesite internarea astfel încât fetița a fost externată in această seară.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Fiica primarului oraşului Roznov a fost grav accidentată, marţi (20 decembrie 2022), de un biciclist în vârstă de 52 ani.

Potrivit IPJ Neamţ, bărbatul aflat pe bicicletă s-ar fi dezechilibrat şi a izbit-o pe fata în vârstă de 14 ani.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 52 de ani, din Ruseni, se deplasa pe o bicicletă, pe sectorul de drum anterior menționat, din direcția Roznov către Borlești, s-ar fi dezechilibrat, acroșând o minoră de 14 ani, ce se deplasa în calitate de pieton, pe partea dreaptă a părții carosabil. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor participanți la trafic”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Fetiţa a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ pentru investigaţii medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Articolul anterior

ISJ Neamţ organizează, miercuri (21 decembrie), Gala Excelenţei în Educaţia Nemţeană

Articolul următor

Mesajul de condoleanţe al inspectorului general Florentina Moise la trecerea în nefiinţă a profesorului Gheorghe Dumitreasa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *