NewsAllert :

Senatorul Eugen Țapu-Nazare: ”Obiectivul PNL și a lui Mugur Cozmanciuc rămâne neschimbat: câștigarea președinției Consiliului Județean!”

PSD a pariat pe o ”mână moartă” la Roman! Lucian Micu NU poate candida până în 2023!

APASERV oprește apa miercuri, 12 august, de la ora 14.30, în mai multe cartiere din Piatra-Neamț! Și în 3 comune!

Bărbat înecat în Bistrița, la Roznov

Spitalul COVID finanțat de CJ Neamț și Iași, amendat cu 60.000 lei de Curtea de Conturi! Azi îl vedem, dar nu e…

Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”În partid este nevoie de o curățenie necesară. Să cadă măștile!”

Laurențiu Leoreanu este obligat că candideze la Primăria Roman

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu (PMP): Ese momentul să sprijinim producătorii locali. Avem nevoie de o piață ambulantă în Piatra-Neamț!

Lucian Micu, candidatul PSD la Primăria Roman?! Dragoș Chitic, candidat independent la Piatra-Neamț?!

COVID – Situația pe fiecare localitate din județul Neamț (11 august)! Nu a scăpat nici o comună sau oraș!

Haos în bazarul Primăriei de la Roznov! Zeci de amenzi au fost date de polițiști în week-end!

Laurențiu Leoreanu își justifică retragerea de la Primăria Roman și anunță ferm susținerea lui Mugur Cozmanciuc la președinția CJ Neamț

UPDATE Arde fabrica de pâine Panmont de la Piața Centrală din Piatra-Neamț (foto-video)

Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”În această campanie e vorba de un singur lucru: cine vrea plecarea lui Arsene de la conducerea CJ!”

Se pregătește fraudarea alegerilor la Roznov?! Zeci de flotanți înscriși la 2 adrese, în ultimele zile!

  • 12 august 2020

ISSN 2457 - 3973

Flagrant cu mită de 3.000 lei la polițist! Totul s-a întâmplat la Ștefan cel Mare – județul Neamț!

În urma unei constatări privind transportul ilegal de material lemnos efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare, în seara zilei de 24.11.2016, conducătorul autoutilitarei supuse indisponibilizării s-a prezentat la unitatea de poliție, a doua zi dimineața, cu documente de transport și proveniență întocmite ulterior.

Lucrătorii de poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, moment în care suceveanul de 45 de ani a precizat că poate oferi o sumă de bani pentru a nu se lua măsurile legale. Imediat, polițiștii au sesizat structurile competente, care au organizat un flagrant, surprinzând momentul în care bărbatul a înmânat suma de 3.000 lei polițiștilor pentru a nu dispune măsurile legale.

În cauză, cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de dare de mită au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, iar polițiștii continuă verificările pentru comiterea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Totodată aceștia au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 10.000 lei, pentru săvârşirea contravenţiei de transport ilegal de material lemnos. Au fost dispuse, inclusiv măsurile complementare de confiscare a volumului de 9,84 mc cherestea răşinoase şi indisponibilizarea autoutilitarei folosită la săvârşirea contravenţiei

Articolul anterior

Tolo.ro: ”O bătrână din Neamț a reclamat în 2015 ministrului Sănătății că doctorul i-a dat cu forța un aparat VITALAIRE!” Ce a urmat?

Articolul următor

Un tânăr de 17 ani din Roznov a furat o mașină și a comis noaptea trecută un accident în Piatra Neamț! Este de negăsit de polițiști!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *