ISSN 2457 - 3973

Un tânăr de 17 ani din Roznov a furat o mașină și a comis noaptea trecută un accident în Piatra Neamț! Este de negăsit de polițiști!

În noaptea de 26/27.11.2016, în jurul orei 00.30, dispeceratul Poliției municipiului Piatra Neamț a fost sesizat că pe str. Ştefan cel Mare a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr de 17 ani, din Roznov conducea o autoutilitară pe strada Ştefan cel Mare, a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma impactului a rezultat rănirea pasagerului de pe locul din dreapta față, un tânăr de 16 ani, din Piatra Neamț, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

În urma extinderii verificărilor, s-a stabilit că tânărul de 17 ani ar fi sustras autoutilitara de pe raza municipiului Piatra Neamț, conducând fără să posede permis de conducere.

Acesta este căutat, în continuare, de polițiști pentru a fi tras la răspundere penală pentru săvârșirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi ameninţare.

foto: arhivă

Articolul anterior

Flagrant cu mită de 3.000 lei la polițist! Totul s-a întâmplat la Ștefan cel Mare – județul Neamț!

Articolul următor

Comunicat al Mănăstirii Paltin Petru-Vodă cu privire la întâlnirea cu Mitropolitul Ierotheos Vlachos

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *